Filter
PhD
Oceanië Studievorm: Alles Tempo: Alles

PhD Programma's in Economie Oceanië 2020

Men moet twee dingen bereiken als het verdienen van een doctoraat. Eerst moet men een bepaald onderwerp grondig te begrijpen. Ten tweede moet men uitvoerig in kennis over dat onderwerp.

Economie is een tak van de sociale wetenschappen die zich bezighoudt met de distributie, consumptie en productie van goederen en diensten. Economie is een afgeleide van twee Griekse woorden die 'huis' en 'wet' betekenen, en dus gaat het over gewoonten van goed management.  

Vanwege de vele landen binnen Oceanië, werk gelegenheden en werkvergunning wetten verschillen sterk, met gegevens over kansen in sommige landen wordt beperkt. Australië en Nieuw-Zeeland zijn de meest geavanceerde landen in het gebied.

PhD in Economie Oceanië

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

1 Resultaten in Economie, Oceanië

University of Technology Sydney

Het doctoraat is een universitair diploma dat een intense periode van begeleide studie en onderzoek omvat. De graad Doctor of Philosophy wordt toegekend aan geslaagde kan ... [+]

Het doctoraat in de economie biedt eersteklas training in de grondslagen van de economische theorie en econometrie. Dit resultaat wordt bereikt via een programma van kernpromotieklassen, door alle studenten gevolgd, die de concepten en analytische hulpmiddelen bieden die van elke econoom worden verlangd. Bovendien ontwikkelt elke student expertise op twee gebieden naar keuze. Een veld bestaat uit een paar onderzoeksveldklassen waarin studenten geavanceerde onderwerpen bestuderen en vertrouwd raken met de grenzen van het onderzoek op dat gebied. Aangeboden velden zijn: gedragseconomie, experimentele economie, dynamische systemen, econometrie, gezondheidseconomie, industriële organisatie arbeid, economie, marktontwerp, micro-economische theorie, publieke economie.... [-]

Australië Sydney
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
4 - 8 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands