Filter
PhD
Rusland Studievorm: Alles Tempo: Alles

Doctors of Philosophy in Economie in Rusland

Een PhD of Doctor of Philosophy is een postdoctorale academische diploma uitgereikt door de universiteiten. Zodra men bereikt een PhD hij kan vaak aangeduid als een arts.

De studie van de economie is er een die erg waardevol is voor de hedendaagse samenleving. Economische principes kunnen worden toegepast op een breed scala van instellingen, waaronder gezondheidszorg, overheid, financiële wereld, bedrijven, politiek en zelfs religie. Al deze bureaus vereisen tijd en uitgaven, en kunnen dus bekeken worden vanuit een economisch gezichtspunt.

Rusland of, ook officieel bekend als de Russische Federatie, is een land in het noorden van Eurazië. Onderwijs in Rusland wordt voornamelijk verzorgd door de staat en wordt geregeld door het Ministerie van Onderwijs en Wetenschappen. In Rusland, duurt het ongeveer 70% van de trainingstijd voor het contact lessen met een leraar, de rest wordt 30% van de werklast gewijd aan de onafhankelijke studie van het materiaal.

PhD Opleiding in Economie in Rusland

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Economie, Rusland

MSU - Moscow State University Graduate School

Het GSBA doctoraal programma (PhD) is ontworpen en gestructureerd om academisch onderzoek in toegepaste economie en management te bevorderen. Het programma is bedoeld voo ... [+]

Het doctoraat programma (PhD) wordt in het Russisch geleerd.

Het doctoraal programma (PhD) Mentoraat Onderzoekers In Toegepaste Economie En Management

Onderzoek en kennisontwikkeling zijn fundamentele dimensies van alle GSBA-programma's. Het GSBA doctoraat programma is ontworpen en gestructureerd om academisch onderzoek in toegepaste economie en management te bevorderen. Het programma is bedoeld voor kandidaten met uitstekende intellectuele vaardigheden en een sterke inzet voor onderzoek.

Minimaal drie jaar, het doctoraat programma bestaat uit verplichte vakken binnen het eerste studiejaar, de praktijk gedurende de tweede en derde studiejaar. Onderzoek, die tot de proefschrift leidt, begint in de eerste jaren en gaat door met de studie.... [-]

Rusland Moskou
September 2020
Russisch
Deeltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands