PHDSTUDIES

In Economie in Slowakije

Een Doctor of Philosophy graad, korte Ph.D is een geavanceerde academische graad behaald op verschillende terreinen, betekenende grote belangen en prestaties in het onderzoek.

Afgezien van het onderscheid tussen micro-economie en macro-economie moeten studenten die economie studeren, ook het verschil leren tussen positieve economie en normatieve economie. De eerste handelt met wat is, terwijl de latere handelt met wat zou moeten zijn. Andere onderscheidende kenmerken zijn economische theorie en toegepaste economie.

Slowakije of Slowakije (Slowaakse: Slovensko of Slowakije, beide namen zijn officieel erkend), is een land in Centraal-Europa. Slowakije is een lid van de Europese Unie, dus als je een burger van een andere lidstaat, kunt u legaal verblijven en werken in Slowakije zonder beperkingen. Comenius Univerzity is de oudste nog bestaande Slowaakse universiteit in Bratislava.

in Economie in Slowakije

1 Resultaten in Economie, Slowakije Filter

Doctor of Philosophy in Economics and International Business Management

Pan-European University
Slowakije, Bratislava
PhD
01 Sep 2020
<
Voltijd
<
3 jaren
Engels
Campus

Sinds 2005 is de Faculteit Economie en Bedrijfskunde begonnen met het voorbereiden van hun studenten op succes in de wereldwijde economische omgeving.

Lees meer