PHDSTUDIES

Doctoraatsprogramma's in Economie in Turkije

Men moet twee dingen bereiken als het verdienen van een doctoraat. Eerst moet men een bepaald onderwerp grondig te begrijpen. Ten tweede moet men uitvoerig in kennis over dat onderwerp.

Afgezien van het onderscheid tussen micro-economie en macro-economie moeten studenten die economie studeren, ook het verschil leren tussen positieve economie en normatieve economie. De eerste handelt met wat is, terwijl de latere handelt met wat zou moeten zijn. Andere onderscheidende kenmerken zijn economische theorie en toegepaste economie.

Universiteiten in Turkije bieden twee of vier jaar van het onderwijs voor undergraduate studies, terwijl de graduate programma's duren een minimum van twee jaar. Er zijn ongeveer 820 instellingen voor hoger onderwijs in Turkije, waaronder 76 universiteiten met een totale studentenaantallen van meer dan 1 miljoen. De kwaliteit van het onderwijs op de Turkse universiteiten varieert sterk, wat het verstrekken van onderwijs en faciliteiten op gelijke voet met internationaal gerenommeerde scholen.

PhD Porgramma in Economie in Turkije

2 Resultaten in Economie, Turkije Filter

PhD in Economics

Koc University - Istanbul Turkey
PhD 01 Sep 2020 Voltijd Engels Campus

Ph.D. programma in de economie is bedoeld om studenten voor te bereiden op een uitstekend onderzoek in de economie. Na het afstuderen, zullen onze studenten in staat zijn om e ...

Lees meer

PhD in economie

Izmir University of Economics
PhD 01 Sep 2020 Voltijd Engels Campus

Izmir University of Economics, Departement Economie biedt een Engels taal, gebaseerd graduate programma voor potentiƫle studenten te verdienen Ph.D. graad in Economics.The pro ...

Lees meer