PHDSTUDIES.NL

51 Doctoraatsprogramma's in Economie 2020

Een PhD Economics biedt speciale studenten de onderzoeks-vaardigheden en kennis op gespecialiseerde gebieden als de toekomstige docenten en onderzoekers van de wereldwijde economie. PhD Economics afgestudeerden zijn voorbereid voor posities in de regering, universiteiten, corporate ondernemingen en adviesbureaus als experts in gespecialiseerde economisch gebied. Topuniversiteiten over de hele wereld te bieden PhD Economics programma's die de studenten in kleine, intieme klasse instellingen voor de persoonlijke aandacht die nodig is om niet alleen het bereiken van de essentiële principes van de economische theorie gaan, maar om ze toe te passen op vraagstukken met betrekking tot overheids-en zakelijke problemen.

Werken in onderzoekscentra, de mogelijkheden voor begeleid zelfstandig onderzoek, en interdisciplinaire cursussen zorgen voor potentiële PhD Economics kandidaten om het programma te verlaten met een goed afgeronde en ervaren begrip van de vele verschillende economische problemen waarmee onze samenleving vandaag.

Blader door de PhD Economics-programma's over de hele wereld en zoek het programma dat zou perfect zijn voor jou!

51 Resultaten in Economie Filter

PhD Sector Economie en Economie van Ondernemingen

Czech University of Life Sciences - Faculty of Economics and Management
Campus Voltijd 4 jaren September 2020 Tsjechië Praha-Suchdol

Er wordt verondersteld dat de afgestudeerde de theoretische basis van het studiegebied beheerst, de basismethodes van wetenschappelijk werk in het vakgebied en de basisvormen van permanente verzameling van wereldwijde kennis op het gebied van onderzoek voor levenslang leren. Afgestudeerden worden verondersteld om beschrijvende en normatieve economische modellen van economische processen op macro- en micro-economisch niveau te ontwerpen en relevante documenten te verzamelen die nodig zijn voor hun formalisering. Bovendien wordt het vermogen van generalisatie van wetenschappelijke kennis in de vorm van economische wetten verondersteld, evenals hun toepassing bij de interpretatie van specifieke economische taken ter bevordering van duurzame ontwikkeling.

PhD-programma

Hong Kong Baptist University (HKBU) School of Business
Campus Voltijd 4 - 6 jaren September 2020 Hongkong Kowloon Tong

HKBU School of Business biedt vier jaar fulltime promotie in vijf hoofddisciplines: Accountancy en Recht (ACLW), Economie (ECON), Financiering en Besluitwetenschap (FDS), Management (MGNT) en Marketing (MKT). Door academische strengheid te combineren met een resoluut internationale aanpak, zijn deze programma's ideaal voor toekomstige bedrijfsleiders of wetenschappers.

Doctor in de economie

Xiamen University - Wang Yanan Institute for Studies in Economics
Campus Voltijd 4 jaren September 2020 China Xiamen

De internationale doctoraatsprogramma's in economie en financiën bij WISE

Postdoctorale doctoraatsstudie in economie en bedrijfseconomie

University Of Rijeka - Faculty of Economics and Business
Campus Voltijd 3 jaren Oktober 2020 Kroatië Rijeka

De doctoraatsopleiding in economie en bedrijfseconomie van de Faculteit Economie in Rijeka is lid van de twee prestigieuze doctoraatsnetwerken / associaties: Ph.D. Central and South-Eastern European. Netwerk (CESEENET) en Europese Doctoraatsvereniging in Management en Bedrijfskunde (EDAMBA).

PhD in Economics

Lingnan University
Campus Voltijd 30 - 72 maanden Vraag informatie aan Hongkong Tuen Mun

Met 12 reguliere academische medewerkers is de afdeling Economie groot volgens de normen van Lingnan. De leden zijn allemaal gepromoveerd aan internationale topuniversiteiten en tellen nu samen met de wereldberoemde professor Avinash Dixit van de Princeton University als Distinguished Adjunct Professor (periodes van 6 tot 8 weken bij ons per jaar).

DPhil (PhD) in de economie

International Business School – Budapest
Campus Voltijd 3 jaren Open Inschrijving Hongarije Boedapest

Wij bieden de DPhil in Economics programma in het Engels, die leidt tot de door onze Britse partner, de Universiteit van Buckingham verleende graad. Het programma vereist een originele bijdrage aan de kennis in een bepaalde academische of professionele discipline.

Ph.D. in System Engineering and Informatics, Economics and Informatics

Technical University of Liberec
Campus Voltijd Deeltijd 4 jaren September 2020 Tsjechië Liberec +1 more

Het doel van het programma is om kandidaten te voorzien van een complexe Ph.D. studies in IT-technologieën en -systemen, samen met fundamentele kennis van de economie.

PhD in Economics

Koc University - Istanbul Turkey
Campus Voltijd 4 jaren September 2020 Turkije Istanbul

Ph.D. programma in de economie is bedoeld om studenten voor te bereiden op een uitstekend onderzoek in de economie. Na het afstuderen, zullen onze studenten in staat zijn om een loopbaan na te streven in vooraanstaande universiteiten, onderzoek

PhD in Economics

The Hong Kong University of Science and Technology
Campus Voltijd Deeltijd 3 - 6 jaren Vraag informatie aan Hongkong Hong Kong +1 more

Het PhD-programma is een onderzoeksgerichte opleiding. Het is ontworpen om studenten in staat te stellen zich te concentreren op een gespecialiseerd gebied en hen de mogelijkheid te bieden om origineel, fundamenteel onderzoek op dat gebied te doen. Het programma bereidt studenten voor op een onderwijs- en / of onderzoekscarrière bij universiteiten, onderzoeksinstellingen, bedrijven en in de overheid.

Ph.D. in economisch beleid en administratie

University of Pardubice
Campus Voltijd Deeltijd 3 jaren September 2020 Tsjechië Pardubice II +1 more

Het doctoraatsprogramma voor regionale en openbare economie leidt studenten op om experts in het veld te worden en deel te nemen aan en te beheren in de economie in de publieke sector en in regionale ontwikkeling. Afgestudeerden verwerven een grondige kennis van economie, economie en management met een nadruk op de publieke sector en regionaal werk.

PhD in economie en management

Brno University of Technology
Campus Voltijd 4 jaren September 2020 Tsjechië Brno

Doctoraal onderwijs biedt aan de afgestudeerden met een Master's degree op het gebied van bedrijfsbeheer en economie hoger onderwijsniveau verdieping van de theoretische kennis.

PhD in Economics, Networks and Business Analytics

IMT School for Advanced Studies Lucca
Campus Voltijd 3 - 4 jaren Oktober 2020 Italië Lucca

Economics, Networks en Business Analytics is een van de vier veldspecifieke Tracks die worden aangeboden en valt onder het PhD-programma "Systems Science".

PhD-programma

Hanken School of Economics
Campus Voltijd 4 jaren Vraag informatie aan Finland Helsinki Vaasa +1 more

Het PhD-programma van Hanken komt overeen met vier jaar voltijds onderzoek, waarbij u een proefschrift (180 punten) en 60 ECTS-punten voor cursussen maakt.

PhD aan de Berlin School of Economics

Berlin School of Economics
Campus Voltijd 4 jaren Oktober 2020 Duitsland Berlijn

De BSE biedt uitstekende promovendi een levendige, intensief genetwerkte onderzoeksgemeenschap en een opleidingsstructuur die hun talenten zullen ontwikkelen in een unieke combinatie van wetenschappelijk en toegepast onderzoek op hoog niveau. Tijdens de cursusfase van drie semesters verdiepen studenten hun kennis van economische theorie, toegepaste economie, econometrie en economisch beleid.

Phd in de politieke economie

SMC University
Online Voltijd Deeltijd Open Inschrijving Zwitserland Zug

Het promovendi / doctoraat in de politieke economie is een uitgebreide studie van de politieke en diplomatieke trends van vandaag, die leerd hebben om zowel academisch als professioneel een solide achtergrond op het gebied te hebben.