PHDSTUDIES

Doctoraatsopleidingen in Economisch beleid 2020

Na het behalen van lagere graden is het mogelijk voor studenten om verder te studeren en een doctoraat af te ronden, waarvan de meeste vakken worden gezien als het hoogste niveau van academische prestatie. Het realiseren van dit kan ook de meest voordelige carriereverhogingen openstellen als mogelijk.

Wat is een doctoraat in het economisch beleid? Door het economisch beleid te bestuderen worden de studenten vertrouwd met de regels en regelgeving die de economie van de wereld regelt. Verdere focus kan worden gelegd op internationale financiën of kleinschalige economieën, en studiegebieden omvatten micro-economie, macro-economie en algemene financiën. Het behalen van een doctoraat vereist gewoonlijk drie jaar strenge studie en het opstellen van een proefschrift.

Na het behalen van een PhD, zijn er veel carrièremogelijkheden die u kunt genieten. U kunt veel meer geavanceerde posities invoeren en een veel hoger salaris verdienen. Het is ook mogelijk om een ​​hogere positie veel sneller in te voeren door jaren langzaam vooruit te gaan.

Omdat de kosten van het behalen van een doctoraat zoveel mogelijk afwijken van de opleidingen die mogelijk zijn, is het verstandig om uw voorkeursprogramma te onderzoeken alvorens u in te schrijven. De school die u kiest en het land waarin het staat, beïnvloedt het collegegeld en de kosten die u zou moeten betalen om het programma af te ronden.

Veel bedrijven die omgaan met de economie en financiën hebben professionals nodig die deskundigen zijn in het economisch beleid voor consultatie, analyse en leiderschap. Het is mogelijk om in de particuliere sector te werken als financieel expert, afdeling hoofd, analist, manager of consultant. Aan de andere kant is het mogelijk om met beleidsmakers te werken en de economie de eerste hand te beheren. Tenslotte, met een promovendus, is het mogelijk om op het vakgebied te gaan en studenten te leren over het economisch beleid.

Om te beginnen op je doctoraat, zoek je onderstaande programma en neem direct contact op met het toelatingsbureau van de school naar keuze door het hoofdformulier in te vullen.

1 Resultaten in Economisch beleid Filter

Ph.D. in regionale en openbare economie

University of Pardubice
PhD
sep 2020
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
3 jaren
Engels
Campus

Dit programma is gefundeerd in de disciplines regionale economie en openbare economie. Het zal studenten in staat stellen de problemen te begrijpen die verband houden met de i ...

Lees meer