Afstandsonderwijs Doctoraat Programma in Economische Studies

Top Afstandsonderwijs Doctoraat Studies in Economische Studies 2018

Economische Studies

Men moet twee dingen bereiken als het verdienen van een doctoraat. Eerst moet men een bepaald onderwerp grondig te begrijpen. Ten tweede moet men uitvoerig in kennis over dat onderwerp.

Professionals die de economie hebben gestudeerd en administratie begrijpen zowel de grotere economische beeld en kleiner, geïndividualiseerde trends. Het is een interdisciplinair vakgebied waarin specialisten zijn opgeleid om te overwegen en te analyseren veel componenten in zowel de publieke als private sectie en aanbevelingen op basis van de huidige en potentiële omstandigheden.

 

Hoewel mijn wonen verre leren lessen online, verschillende universiteiten houden aanvang op verschillende locaties. Je zou zelfs kunnen stoppen met het nemen van lessen gedurende vele weken gedurende het jaar zonder trekken en zonder uw leningen voor studenten gooien ze in de terugbetaling. Dat is een sterk argument veel mensen kijken bij het inschrijven in afstandsonderwijs klassen.

Afstandsonderwijs Doctoraat in Economische Studies

Lees meer

Phd In De Professionele Richting "economie"

VUZF University
Campus of Online Voltijd Deeltijd 3 - 4 jaar October 2018 Bulgarije Sofia +1 more

Elk economisch of management probleem heeft financiële en boekhoudkundige aspecten. Zonder kennis op deze gebieden zou het niet mogelijk zijn om effectieve probleemoplossingen te vinden. VUZF biedt de volgende professionele aanwijzingen voor de promovendi: "Financiën en verzekeringen"; "Boekhouding, controle en analyse" [+]

Elk economisch of management probleem heeft financiële en boekhoudkundige aspecten. Zonder kennis op deze gebieden zou het niet mogelijk zijn om effectieve probleemoplossingen te vinden.

VUZF biedt de volgende professionele aanwijzingen voor PhD-diploma:

"Financiën en verzekeringen" "Boekhouding, controle en analyse"

De duur van de studie voor een doctoraat is maximaal 3 jaar (voor voltijds en individueel planvorm) en tot 4 jaar (voor deeltijdformulier)

Routebeschrijving

De doctorale programma's bevatten een groot spectrum van de professionele richting "Economie":

Financiën, zaken, verzekeringen, sociale en gezondheidszorg Verzekeringen, bankieren, marketing, boekhouding, controle, audit en analyse, financiële wiskunde, management, innovaties, ondernemerschap en alles wat verband houdt met economie ... [-]