Doctoraat in Economische Studies in Finland

Zoek PhD Opleidingen in Economische Studies in Finland

Economische Studies

Een PhD is de afkorting van Doctor in de filosofie. Deze graad is een post graduate programma geleverd aan een onderzoeker hoog niveau student die heeft gedaan diepgaand onderzoek op een specifiek gebied of onderwerp.

Een spannende en unieke gebied, economie en administratie omvat de studie van zowel de grotere economie en individueel gedrag binnen die economie. Een gevorderde kennis van de economie plus opleiding in het bedrijfsleven, financiën en openbare orde zich veroorloven veel carrièremogelijkheden voor deskundigen op zowel organizarions publieke en private sector te helpen.

Finland, officieel de Republiek Finland, is een Scandinavische land gelegen in het Fennoscandische regio Noord-Europa.

Doctoraat Programma in Economische Studies in Finland

Lees meer

PhD Programme

Hanken School of Economics
Campus Voltijd 4 jaar January 2019 Finland Helsinki Vaasa +1 more

[+]

Top Doctoraat Studies in Economische Studies in Finland. [-]

Doctoraal Programma Van De Wetenschap In Het Bedrijfsleven, Economie En Financiën

Aalto University
Campus Voltijd 4 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

Aalto University School of Business biedt een vierjarige doctoraal programma in het Engels. De mate aangeboden Doctor of Science in Economie en Bedrijfskunde. [+]

De graden die op het Aalto University Doctoral Programme in de economie kan worden afgerond zijn Doctor of Science (Economie en Bedrijfskunde), Doctor of Philosophy en Licentiaat in Science (Economie en Bedrijfskunde).

Aalto University School of Business biedt een vierjarige doctoraal programma in het Engels. De mate aangeboden Doctor of Science in Economie en Bedrijfskunde.

Het programma heeft 12 specialisatie gebieden: Organisatie en Management, Accounting, Marketing, Ondernemerschap, International Business, Management Science, Financiën, Economie, Business Law, Logistics, Information Systems Science and Organizational Communication.

Nieuwe promovendi worden toegelaten één keer per jaar. De deadline voor aanvragen is normaal gesproken in januari.... [-]