Doctor of Philosophy in Economische Studies in Hongkong

Vergelijk Doctoraatsopleidingen in Economische Studies in Hongkong

Economische Studies

Een PhD, ook bekend als een Doctor of Philosophy graad, is een doctoraat toegekend door een universiteit aan de academicus die alle nodige kwalificaties heeft voldaan en kan nu worden beschouwd als een arts in zijn of haar vakgebied.

Economie en administratie, een spannend en uniek vakgebied, omvat de studie van zowel de grotere economie als van individueel gedrag binnen die economie. Een gevorderde kennis van economie plus opleiding in bedrijfsleven, financiën en overheidsbeleid bieden veel carrièrekansen voor deskundigen om te werken voor organisaties in zowel de publieke als de private sector .

Hong Kong, gevonden aan de zuidkust van China, het land is een van de twee speciale administratieve regio's in de Republiek China. Hong Kong 's hoger onderwijs wordt geplaatst in de structuur van de Engelse en internationale systemen. Het wordt beheerd door het land 's Education Bureau.

PhD Porgramma in Economische Studies in Hongkong

Lees meer

Phd In Economie

Lingnan University
Campus Voltijd 3 - 4 jaar September 2018 Hongkong Tuen Mun

Met 12 vaste wetenschappelijke staf, het Departement Economie is groot door Lingnan normen. De leden houden allen PhDs van topuniversiteiten internationaal, en nu telt met wereldberoemde Professor Avinash Dixit van Princeton University als Distinguished Adjunct Professor (besteden periodes van 6 tot 8 weken bij ons per jaar). [+]

PhD in Economie

Duur: 3 of 4 jaar (Full-time) Plaats: Hong Kong met 12 reguliere wetenschappelijk personeel, het Departement Economie is groot door Lingnan normen. De leden houden allen PhDs van topuniversiteiten internationaal, en nu telt met wereldberoemde Professor Avinash Dixit van Princeton University als Distinguished Adjunct Professor (besteden periodes van 6 tot 8 weken bij ons per jaar). Het Economisch Bureau is ponsen boven zijn gewicht aan onderzoek sinds wordt gerekend tot de top 2 hoogste Economie Afdelingen in Hong Kong in de laatste Research Assessment Exercise (2006) uitgevoerd door de regering van Hongkong, met een enorme 94,13% score tegen een gemiddelde 76,72 % in Business and Economics aan de universiteiten van Hong Kong in het algemeen. Even belangrijk voor ons onderzoek studenten, de afdeling organiseert een constante reeks van top wetenschappers uit de hele wereld voor korte bezoeken en seminars.... [-]


PhD In Financiën

The Hong Kong University of Science and Technology
Campus Voltijd Deeltijd 3 - 4 jaar September 2018 Hongkong Hong Kong +1 more

[+]

De afdeling heeft nu meer dan 20 full-time reguliere en het bezoeken van docenten die actief betrokken zijn bij onderzoek en bieden een hoge kwaliteit van het onderwijs. We trekken ook internationaal gerenommeerde wetenschappers en ervaren praktijk van het bedrijfsleven om bij te dragen aan ons onderzoek en onderwijs.

Het ministerie heeft opmerkelijke resultaten sinds haar oprichting. Het is consequent gerangschikt No.

onderzoek Foci

belangrijkste gebieden van onderzoek van het departement zijn: corporate finance, financiële contracten en instellingen, asset pricing, behavioral finance, derivaten, en de internationale financiële markten.... [-]


PhD in Economics

The Hong Kong University of Science and Technology
Campus Voltijd Deeltijd 3 - 4 jaar September 2018 Hongkong Hong Kong +1 more

[+]

Aanvragers van de toelating tot een master's degree moet hebben:

behaalde een bachelor's degree van een erkende instelling, of een goedgekeurde gelijkwaardige kwalificatie;

ii. Engels Taal Toelatingsvoorwaarden

Je moet Engels Taal eisen te voldoen met een van de volgende taalvaardigheid verworvenheden *:

TOEFL iBT-80 TOEFL-PBT 550

* Als uw eerste taal is Engels, en de mate of een gelijkwaardige opleiding je bachelor werd toegekend door een instelling waar de voertaal was Engels, zult u worden afgeweken van het vervullen van de bovenstaande Engels taaleisen.

iii. Programma-Specifieke Toelatingsvoorwaarden... [-]


PhD in Accounting

The Hong Kong University of Science and Technology
Campus Voltijd Deeltijd 3 - 4 jaar September 2018 Hongkong Hong Kong +1 more

[+]

De afdeling gastheer is van de internationale Summer Symposium on Accounting Research op de HKUST campus, die is nu een belangrijke gebeurtenis op de agenda van de boekhoudkundige academici wereldwijd.

Studenten zijn verplicht om strenge opleiding training in de eerste twee jaar ondergaan om het opbouwen van een solide basis van kennis over economische theorieën, statistieken / econometrie, finance, evenals de boekhouding. Bij het passeren van het examen, ze in formeel het proefschrift podium. Gedurende het programma, faculteit adviseurs werken nauw samen met studenten om advies en begeleiding te geven over cursussen en de ontwikkeling van onderzoek.... [-]