Doctoraat in Economische Studies in Midden-Amerika en het Caribisch gebied

Beste Doctoraten in Economische Studies in Midden-Amerika en het Caribisch gebied 2018

Economische Studies

Men moet twee dingen bereiken als het verdienen van een doctoraat. Eerst moet men een bepaald onderwerp grondig te begrijpen. Ten tweede moet men uitvoerig in kennis over dat onderwerp.

Economie en administratie is een discipline die zich richt op zowel macro- en micro-economie. Experts zijn opgeleid om te begrijpen hoe zowel de individuele acties en de massa trends van invloed op de economie. Veel gespecialiseerd in bepaalde vakgebieden, zoals de openbare orde, bedrijfseconomie en consumentengedrag.

 

Centraal-Amerika is de centrale geografische gebied van Amerika. Het is de meest zuidelijke, isthmian deel van het Noord-Amerikaanse continent, die verbindt met Zuid-Amerika op het zuidoosten.

Doctoraats Opleiding in Economische Studies in Midden-Amerika en het Caribisch gebied

Lees meer

Doctoraat In Het Management En Toegepaste Economische Wetenschappen

International University For Graduate Studies - IUGS
Campus Deeltijd February 2018 Dominica Portsmouth

Beheer en Toegepaste Economische Programme IUGS's heeft een primaire missie om het vermogen van de student om zijn of haar beroep te bedienen via graduaat studies te verbeteren. [+]

Achtergrond en Filosofie

Toegepaste economische wetenschappen is een sociaal-wetenschappelijke discipline die de economische concepten en zakelijke praktijken gecombineerd met het oog op het proces van de besluitvorming effectiever te maken.

Het management kan worden gedefinieerd als een functie die de gevolgen van de mensen coördineert om doelen en doelstellingen met behulp van de beschikbare middelen effectief en efficiënt te bereiken. Beheer omvat planning, organisatie, personeel, wat leidt of regisseren, evenals het controleren van een organisatie om een ​​doel, een doel of een reeks doelen te bereiken.

Na de Tweede Wereldoorlog, in de jaren 1940, econoom, Joel Dean, Ph.D. schreef en met organisaties geraadpleegd door het toepassen van de micro-economie, met name de "theorie van de onderneming" om de besluitvorming te verbeteren. ... [-]