PHDSTUDIES

Deeltijd Doctoraatsopleidingen in Elektrotechniek 2021 in Afrika

De PhD kan variĆ«ren, afhankelijk van de instelling en het land waarin het wordt toegekend. De meeste geleerden gaan promoveren omdat sterke motivatie om bij te dragen aan de academische gemeenschap als echte nieuwsgierigheid naar hun gekozen vakgebied. 

 

Een Afrikaans educatieve avontuur kan spannend zijn, omdat het continent 's rijke traditionele erfgoed is dus van vitaal belang voor de cultuur. Afrikanen legendarische gastvrijheid is gastvrij voor vreemdelingen en zijn multi-etnische steden zo spannend met zijn Afrikaanse muziek, dans en kunst, zowel traditionele als moderne vormen heel andere werelden van toepassing en vreugde, en er is een paar esthetische ervaringen waar u ook gaat om te vergelijken en contrast met de kleur, werveling, geur en geluiden van een Afrikaanse markt.

Doctoraats Opleiding Deeltijd in Elektrotechniek in Afrika

3 Resultaten in Elektrotechniek, Afrika Filter

PhD in elektrische en elektronische engineering

University of Johannesburg
PhD
jan 2021
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
2&nbsp;-&nbsp;3 jaren
Engels
Campus

De afdeling elektrische en elektronische engineering is gespecialiseerd in computer systems engineering en elektrotechnische technologieprogramma's.

Lees meer

PhD Computer

Botswana International University Of Science And Technology
PhD
Engels
Campus

Met dit programma kunnen afgestudeerden zich via onderzoek specialiseren in specifieke communicatie- en telecommunicatiegebieden.

Lees meer

PhD Electrical

Botswana International University Of Science And Technology
PhD
Engels
Campus

Dit programma is, door onderzoek, ontworpen om zich te specialiseren in de geselecteerde elektrische en elektronische gebieden.

Lees meer