PHDSTUDIES

2 Doctoraats Opleidingen in Executive opleidingen 2020

Een PhD is een doctoraal programma, maar niet noodzakelijkerwijs aan te geven dat de ontvanger een arts. Promoties worden toegekend op elk gebied van studie, van anatomie tot boekhouding. De meeste studenten eisen een bachelor en master voordat hebben afgerond. Een doctoraat is de meest geavanceerde opleiding aangeboden door een universiteit. De meeste programma's omvatten high-level specialty cursussen, evenals een onderzoek en proefschrift eis.

Wat is een doctoraat in de Executive Programs? Dit programma kan ook een executive PhD worden genoemd, en is een geavanceerde opleiding voor zakelijke professionals die streven naar kennis en geavanceerde onderzoek vaardigheden toe te passen state-of-the-art in de corporate wereld. Klassen kunnen studenten om theoretische en praktische aspecten van handel en gedrag in organisaties introduceren. Studenten kunnen worden aangemoedigd om gedachte-experimenten uit te voeren om kennis toe te passen om complexe hypothetische situaties. Veel programma's zijn interdisciplinair en weerspiegelen een mondiaal perspectief.

Veel studenten kiezen voor een executive PhD te streven omdat het een intellectuele uitdaging en een gelegenheid om te netwerken met andere high-level professionals kunnen bieden. Deelnemers kunnen waardevolle financieel, management en communicatie vaardigheden te verwerven.

De kosten van een doctoraat in de Executive Programs zal variëren afhankelijk van de instelling en het programma gekozen. Veel traditionele en online universiteiten bieden programma's met schema's ontworpen om een ​​beroep te werken executives.

Sommige afgestudeerden van een doctoraal programma in de academische wereld als full-time hoogleraren blijven. Echter, kunnen afgestudeerden ook gaan werken voor publieke en private bedrijven alsook non-profit organisaties. Sommigen zullen top executives in grote, multinationale bedrijven geworden. Anderen zullen onderzoekers, business analisten, economische adviseurs of programma bestuurders voor openbare instellingen of particuliere organisaties. Zij kunnen ook werken voor de overheid organisaties beleidsanalisten of politieke adviseurs.

Ambitieuze business professionals die zijn gewijd aan levenslang leren en op zoek naar een nieuwe uitdaging en nieuwe carrièremogelijkheden wellicht geïnteresseerd zijn in een doctoraat in Executive Programs. Zoeken naar het programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

2 Resultaten in Executive opleidingen Filter

Executive PhD

Antwerp Management School
PhD
07 okt 2020
<
Deeltijd
<
4 jaren
Engels
Campus

Executive Ph.D. van de Antwerp Management School programma is een ondersteuningsprogramma op hoog niveau voor leidinggevenden en managers op C-niveau met een sterke ambitie om ...

Lees meer

Executive Doctorate in Business Administration

Paris Dauphine University
PhD
09 okt 2020
<
Voltijd
<
3 jaren
30 sep 2020
Engels
Campus

De EDBA van Paris-Dauphine University is een doctoraatsprogramma, gebaseerd op het concept van "geëngageerd onderzoek", dat gericht is op werkende professionals, om hen alle m ...

Lees meer