Filter
PhD
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste 3 Doctoraatsprogramma's in Fabriceren 2019

Door velen beschouwd als de topprestatie van de academische wereld, kan de Doctor of Philosophy of PhD er vijf of meer jaar over doen. Na toekenning wordt de ontvanger geacht een expert te zijn in zijn of haar vakgebied.

Wat is een PhD in Manufacturing? Studenten die hun kennis van industrieel ontwerp, techniek, leiderschap en materiaalwetenschap willen vergroten, zoeken vaak een doctor in de filosofie in de maakindustrie. Klassen kunnen zich richten op het creëren van producten, ontwerpprocessen en de technologie achter die processen. Cursussen kunnen ook analyse, resourcetoewijzing en kostenminimalisatie omvatten. Studenten die zich willen specialiseren, kunnen kiezen voor klassen in metaalbewerking, kunststoffen, machinebouw, robotica en innovatief ontwerp.

Studenten die werken in de richting van een Doctor of Philosophy in Manufacturing zijn vaak precieze en analytische individuen die orde scheppen temidden van chaos; terwijl ze deze analysevaardigheden verbeteren tijdens programmastudies, kunnen ze snel vooruitgang boeken in de bedrijfswereld. Studenten kunnen tijdens hun studie ook efficiënter worden in het organiseren, plannen en personeelsbeheer.

Kosten voor een doctoraat in de industrie variëren van school tot school. Studenten kunnen onderzoeksprogramma's zoeken en contact opnemen met verschillende scholen over inschrijvingskosten en kosten.

Een breed scala aan opties voor loopbaantrajecten is vaak te vinden voor afgestudeerden met een PhD in Manufacturing. Afgestudeerden kunnen werk vinden in de bedrijfswereld als industriële ingenieurs om productietechnieken te verbeteren, als bedrijfsadviseurs om werkgerelateerde problemen aan te pakken, of als managementingenieurs om productieprocedures te stroomlijnen. Afgestudeerden kunnen ook kiezen voor loopbanen als bedrijfsanalisten, managers van informatiesystemen en technische technici. Anderen kunnen onderzoeks- of ontwikkelingsloopbanen kiezen om innovatieve prototypen van producten te ontwikkelen of bestaande producten te verbeteren.

De educatieve opties zijn uitgebreid met afstandsonderwijs aan universiteiten over de hele wereld. Met online lessen kun je je bestaande carrière uitbreiden of je vaardigheden verbeteren. Om met doctoraatsstudies in de industrie te beginnen, zoekt u naar uw programma hieronder en neemt u rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van uw keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

3 Resultaten in Fabriceren

The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Manufacturing engineering omvat het onderzoek en de ontwikkeling van systemen, processen, machines, gereedschappen en apparatuur. Projectgebieden kunnen in deze disciplin ... [+]

Manufacturing engineering omvat het onderzoek en de ontwikkeling van systemen, processen, machines, gereedschappen en apparatuur. Projectgebieden kunnen in deze discipline veel verschillende domeinen bestrijken, zoals ontwerp, fabricage, montage, meting, testen en modelleren.

Dit doctoraat is gevestigd in de Faculteit der Technische Wetenschappen. De onderzoekswerkzaamheden binnen de faculteit bestrijken een groot aantal toepassingen, waaronder de geneeskunde-, ruimtevaart- en automotive engineering, energie en de bouwsector. Het omvat werk van de meest fundamentele studies tot bijna commerciële onderzoeken.

Deze cursus vereist een 2: 1 of internationaal equivalent en / of een master op meritniveau of hoger in een relevant onderwerp, en een IELTS niveau 6.0 (5.5 in elk element). Het wordt gewoonlijk over een periode van drie jaar voltooid, maar is ook over vier jaar beschikbaar.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
Oktober 2019
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Menselijk factoren onderzoek richt zich op het multidisciplinair onderzoek dat betrekking heeft op studies van de interactie tussen mensen, machines en technologie om de ... [+]

PhD-onderwerpen kunnen veel verschillende domeinen bestrijken binnen deze discipline, bijvoorbeeld ontwerp, fabricage, montage, meting, testen en modelleren.

Deze cursus vereist een 2: 1 of internationaal equivalent en / of een master op meritniveau of hoger in een relevant onderwerp, en een IELTS niveau 6.0 (5.5 in elk element). Het wordt meestal over een periode van ongeveer drie jaar voltooid.

Inrichting

Binnen de Human Factors Research Group (HFRG) beschikken wij over een breed scala aan technische voorzieningen die worden gebruikt voor onderzoeks- en consultancyprojecten, evenals voor het onderwijs. Het Usability and Ergonomics Laboratory vormt een zelfstandige ruimte met een breed scala aan video- en data capture-apparatuur. Als gevolg daarvan kunnen wij bruikbaarheids- en ergonomische evaluatiestudies uitvoeren, waarbij het gedrag van deelnemers op een gecontroleerde manier waargenomen en gemeten kan worden. Het HFRG Transport Simulatie Laboratorium stelt ons in staat om ons onderzoekswerk in een veilige, gecontroleerde en kosteneffectieve omgeving uit te voeren. Dit is van bijzonder belang in het transportrelateren werk, waar we momenteel auto's voor hifi, motorfiets en trein hebben.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
Oktober 2019
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Technical University of Liberec

De doctoraatsopleiding in Manufacturing Systems and Processes is gericht op wetenschappelijk onderzoek en onafhankelijke creatieve projecten op het gebied van onderzoek o ... [+]

PhD in Manufacturing Systems and Processes

De doctoraatsopleiding in Manufacturing Systems and Processes is gericht op wetenschappelijk onderzoek en onafhankelijke creatieve projecten op het gebied van onderzoek of ontwikkeling. Het doel is hoogopgeleide en creatieve afgestudeerden te produceren die kunnen deelnemen aan wetenschappelijke, onderzoeks- en professionele activiteiten op het gebied van de ontwikkeling van systemen en processen bij de productie van machines. Om te kunnen slagen in oplossingen van taken op het gebied van productiesystemen, automatisering van machines en / of productieprocessen in machines, de Ph.D. Kandidaten breiden hun kennis van wiskunde, natuurkunde en toegepaste wetenschappen verder uit en verfijnen deze in de theoretische basis van de studierichting.... [-]

Tsjechië Liberec
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands