Deeltijd Doctoraats Programma in Forensische Psychologie in de Verenigde Cardiff Verenigd Koninkrijk

Top Deeltijd PhD's in Forensische Psychologie in de Verenigde Cardiff Verenigd Koninkrijk 2018/2019

Forensische Psychologie

De PhD kan variĆ«ren, afhankelijk van de instelling en het land waarin het wordt toegekend. De meeste geleerden gaan promoveren omdat sterke motivatie om bij te dragen aan de academische gemeenschap als echte nieuwsgierigheid naar hun gekozen vakgebied. 

 

Studenten in de forensische psychologie kunnen leren over verschillende manieren waarop de criminele geest werkt en hoe rechters, advocaten en andere leden van het strafrechtelijke gerecht dit kunnen begrijpen. Sommige programma's kunnen zich ook richten op de psychologische behandeling van mensen die in strafzaken worden betrapt.

UK, Verenigd Koninkrijk is meer dan 300 jaar oud en bestaat uit vier constituerende naties: Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland. Het Verenigd Koninkrijk is een centrum van het leren van de afgelopen 1000 jaar en bezit vele oude en voorname universiteiten. Buitenlandse studenten vormen een aanzienlijk deel van de studenten op Britse universiteiten.

Cardiff is de hoofdstad van Wales, met een geruite taalkundige geschiedenis dat resulteerde in vele taalscholen. Het heeft verschillende universitaire ziekenhuizen, vier grote instellingen voor hoger onderwijs, diverse academies en rond 44.000 hoge opleiding studenten.

Deeltijd PhD Opleiding in Forensische Psychologie in de Verenigde Cardiff in UK

Lees meer
Momenteel zijn er geen programma's om weer te geven onder PhD{category}{country}{region}{mode}.
Probeer in plaats daarvan onze categorie PhD{related_category}{related_country}{related_region}{related_mode}.

Search for similar programs here