Deeltijd Doctoraats Programma in Forensische Psychologie in de Verenigde Cardiff Verenigd Koninkrijk

Top Deeltijd PhD's in Forensische Psychologie in de Verenigde Cardiff Verenigd Koninkrijk 2019

Forensische Psychologie

De PhD kan variĆ«ren, afhankelijk van de instelling en het land waarin het wordt toegekend. De meeste geleerden gaan promoveren omdat sterke motivatie om bij te dragen aan de academische gemeenschap als echte nieuwsgierigheid naar hun gekozen vakgebied. 

 

Forensische psychologie kijkt meestal naar de kruising tussen het rechtssysteem en de psychologie. Studenten die dit vakgebied voltooien, kunnen rechters, advocaten en wetshandhavers helpen de psychologie achter bepaalde criminele handelingen beter te begrijpen.

UK, Verenigd Koninkrijk is meer dan 300 jaar oud en bestaat uit vier constituerende naties: Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland. Het Verenigd Koninkrijk is een centrum van het leren van de afgelopen 1000 jaar en bezit vele oude en voorname universiteiten. Buitenlandse studenten vormen een aanzienlijk deel van de studenten op Britse universiteiten.

Wales is een van de vier belangrijke delen van het Verenigd Koninkrijk. Welshe taal evolueerde van Keltische en is heel anders dan Engels. Het 's een van de twee officiƫle talen in Wales. Er is een totaal van 10 universiteiten met ongeveer 150 000 studenten.

Deeltijd PhD Opleiding in Forensische Psychologie in de Verenigde Cardiff in UK

Lees meer
Momenteel zijn er geen programma's om weer te geven onder PhD{category}{country}{region}{mode}.
Probeer in plaats daarvan onze categorie PhD{related_category}{related_country}{related_region}{related_mode}.

Search for similar programs here