PHDSTUDIES

3 Doctoraats Programma's in Frans 2021

Onderzoeksgebaseerde doctoraat of PhD-programma's zijn geavanceerde opleidingsonderwijsprogramma's op het niveau van de opleiding. Dit is het hoogst mogelijke niveau en vereist dat studenten in het algemeen een masteropleiding behouden.

Wat is een promovendus in het Frans? Een programma in het Frans op doctoraatniveau verwacht van het algemeen dat studenten leren leren en vaardigheden hebben in de taal die tegen het einde van het programma vergelijkbaar is met een moedertaal. Studenten in een programma bestudeer meestal alle aspecten van de taal, inclusief grammatica, uitspraak, geschiedenis, dialecten en cultuur. Programma's kunnen studenten toestaan ​​zich te specialiseren op gebieden die literatuur, geschiedenis, taalkunde, antropologie, sociologie en prestatie omvatten. Studenten werken aan het produceren van een onderzoeksproject dat toont aan wat er in een programma is bestudeerd. In de meeste programma's wordt verwacht dat de eindprojecten van de studenten een belangrijke bijdrage leveren aan het vakgebied.

Na het afronden van een programma moeten de studenten de vaardigheden hebben om anderen te helpen de taal te leren en te schrijven en te communiceren in het Frans. Daarnaast hebben studenten in het toekomstige carrière onderzoeks-, leiderschaps- en managementvaardigheden behaald.

De kosten van een promotieprogramma variëren. Studenten definiëren hun programma doorgaans door hun onderzoeksstudies, die de kosten kunnen beïnvloeden. Studenten moeten prijsberichten van hun school krijgen.

Na afstuderen kan een persoon kiezen om verder te werken aan onderwijs of onderzoek. Afgestudeerden kunnen ook besluiten om leraren op lagere niveaus te worden of als leraar in Franstalige landen te werken. Andere carrièremogelijkheden zijn onder andere de taal aan niet-moedertaalsprekers te leren en in Franstalige landen te werken. Carrièremogelijkheden kunnen ook beschikbaar zijn bij overheidsinstanties of werken met non-profit op internationale projecten. Studenten kunnen ook werken in het publiceren, bewerken of schrijven.

Als u de Franse taal in de diepte wilt studeren, moet u overwegen om een ​​PhD in het Frans te behalen. Zoek naar uw programma hieronder en neem direct contact op met het toelatingsbureau van de school naar keuze door het hoofdformulier in te vullen.

 

3 Resultaten in Frans Filter

PhD-programma in Francophonie en diversiteit

McMaster University Faculty of Humanities
PhD
sep 2021
<
Voltijds
<
4 jaren
French (Canada)
Campus

Het is een interdisciplinair programma van vier jaar, georganiseerd rond literatuur en culturen van de Franstalige wereld, waaronder Frankrijk. We nodigen kandidaten uit met e ...

Lees meer

PhD in het Frans

University of Johannesburg
PhD
<
Voltijds
<
3 jaren
Engels
Campus

Op een meer geavanceerd niveau (doctoraatsstudies) worden studenten aangemoedigd om met ons samen te werken op onze expertisegebieden, namelijk de Contemporary French Novel, A ...

Lees meer

PhD Duitse en Franse filosofie

Faculty of Humanities, Charles University
PhD
sep 2021
<
Voltijds
<
2 jaren
Duits
Frans
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online

Dit doctoraatsprogramma wordt geadverteerd voor het klaslokaal en op afstand leren. Iedereen die geïnteresseerd is in de gebieden van klassieke en moderne Duitse filosofie, de ...

Lees meer