PHDSTUDIES

2 Doctoraatsprogramma's in Gezondheidszorgmanagement 2020

Een student kan een doctoraatsopleiding volgen na het behalen van een BS, BA of MA. Het doctoraat is een van de hoogste graden en studenten moeten een onafhankelijk onderzoeksproject voltooien dat iets origineels en betekenisvols bijdraagt ​​aan menselijke kennis.

Wat is een doctoraat in Heath Care Management? Studenten die dit diploma volgen, zullen zowel aspecten van patiëntenzorg als de bedrijfscomponenten van de gezondheidszorgsector leren. Er zijn een aantal gebieden waar men zich in kan specialiseren, bijvoorbeeld de volksgezondheid, die zich richt op het vinden van oplossingen voor volksgezondheidsproblemen. Sociale en gedragswetenschappelijke wetenschappen houden zich bezig met hoe menselijk gedrag en sociale factoren de volksgezondheid beïnvloeden. Andere specialisaties zijn meer gericht op de economische aspecten van zorgmanagement.

Het onderzoek dat vereist is voor een PhD in Health Care Management kan studenten sterke probleemoplossende vaardigheden bieden, die nuttig zijn in elke carrière. Ze kunnen ook leren om zorginstellingen te optimaliseren, waardoor ze waardevolle aanwervingen zijn. Studenten kunnen leiderschaps- en leidinggevende vaardigheden oefenen die kunnen leiden tot hogere salarissen.

De kosten van het behalen van een doctoraat hangen af ​​van het aantal jaren dat een student heeft gevolgd en het collegegeld van de universiteit. Sommige scholen kunnen studenten met kosten helpen door beurzen, onderwijsposities en beurzen aan te bieden.

Met een PhD in Health Care Management zijn studenten gepositioneerd om te werken als beheerders in veel bedrijven en organisaties binnen het gezondheidszorgsysteem. Ze kunnen dienen als een gezondheidsinformatiemanager die zich bezighoudt met medische dossiers of als een klinische manager die budgetten beheert voor een ziekenhuisafdeling. Ziekenhuisbeheerders houden toezicht op de gezondheidszorg en zorgen ervoor dat protocollen worden gevolgd in medische zorgfaciliteiten. Studenten kunnen ook werken als manager van een verpleeghuis en zorgdragen voor financiën, toelatingen en management.

Je kunt studeren voor een PhD in Heath Care Management aan universiteiten over de hele wereld. Als lokale universiteiten geen programma's aanbieden, zijn online programma's een optie. Ga voor meer informatie naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

 

 

2 Resultaten in Gezondheidszorgmanagement Filter

Internationale Ph.D. in het management - innovatie, duurzaamheid en gezondheidszorg

Scuola Superiore Sant'Anna
PhD
<
Voltijd
<
3 jaren
Engels
Campus

Het Internationaal Ph.D. in Management is verdeeld in twee verschillende leerplannen: "Innovatie, Duurzaamheid en gezondheidszorg" en "Verandering en complexiteit van het behe ...

Lees meer

Doctor of Philosophy

Bond University
PhD
jan 2021
<
Voltijd
<
208 weken
Engels
Campus

De Doctor of Philosophy biedt u kennis onderzoek en overdraagbare vaardigheden die je voor te bereiden op zowel academische als executive carrière in de academische wereld, on ...

Lees meer