Filter
PhD
Verenigd Koninkrijk Engeland Bradford Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Doctoraatsprogramma's in de Verenigde Bradford in UK 2019/2020

Het verdienen van een Ph.D. vereist uitgebreide studie en intense mentale inspanning. Een doctoraat is een academische studie waarop u zich kunt concentreren voor vier tot zes jaar na het behalen van je master, en dat leidt, indien succesvol, een PhD-graad, de hoogste academische graad.

Het Verenigd Koninkrijk van Groot-Brittannië en Noord-Ierland, algemeen bekend als het Verenigd Koninkrijk en Groot-Brittannië, is een soevereine staat gelegen langs de noord-westelijke kust van het vasteland van Europa.De twee meest bekende (en oudste) universiteiten van Oxford en Cambridge (vaak aangeduid als Oxbridge door veel Britten) Engeland heeft ook een aantal andere instellingen van wereldklasse, waaronder diverse in Londen (met name Imperial College, de London School of Economics, University College Londen en King 's College London, allemaal deel van London University)

Bradford heeft vijf instellingen voor hoger onderwijs en onlangs werd geprezen door Ofsted voor hun school prestaties. Er zijn ook National Media Museum, Bradford Industrial Museum, Boiling Hall Museum en een kunstgalerie genaamd Bradford 1 Gallery.

PhD Programma's in de Verenigde Bradford in UK

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

Graden
Plaats
Verenigd Koninkrijk
Engeland
Bradford
Studievorm
Tempo
University of Bradford

De onderzoeksgebieden zijn slechts in grote lijnen indicatief en onze medewerkers hechten veel waarde aan creatieve en innovatieve benaderingen van vraagstukken, of ze nu ... [+]

Overzicht

Alle academische afdelingen in de School of Social Sciences nodigen PhD-aanvragen uit.

De onderzoeksgebieden zijn slechts in grote lijnen indicatief en onze medewerkers hechten veel waarde aan creatieve en innovatieve benaderingen van vraagstukken, of ze nu nieuw of bekend zijn - en aan intellectuele analyse, zowel vastgesteld als baanbrekend.

Onderwerpen die we begeleiden omvatten de volgende gebieden:

Ontwikkelings studiesPeace StudiesPsychologieSociologie en CriminologieSociaal werk en sociale zorg

Het doen van een PhD is een opwindende mogelijkheid, maar kan ook behoorlijk ontmoedigend zijn, omdat er veel fasen zijn om over na te denken, zoals sollicitatie, aankomst, toelating, verwachtingen en progressie om er maar een paar te noemen. Op de School voor Sociale Wetenschappen vinden we het belangrijk dat, hoewel onze onderzoeksstudenten aan individuele projecten werken, ze niet geïsoleerd werken. We bieden een scala aan mogelijkheden voor training, het ontwikkelen van vaardigheden, regelmatige supervisiesessies en permanente ondersteuning door collega's.... [-]

Verenigd Koninkrijk Bradford
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Bradford

Ons Law PhD-programma stelt u in staat om juridisch onderzoek te doen onder toezicht van onze internationale, ervaren en zeer toegewijde faculteit. ... [+]

Overzicht

Ons Law PhD-programma stelt u in staat om juridisch onderzoek te doen onder toezicht van onze internationale, ervaren en zeer toegewijde faculteit.

Je wordt begeleid door twee academische personeelsleden en neemt deel aan een onderzoekstrainingsprogramma dat je de kennis en vaardigheden verschaft om een rigoureus promotieonderzoek te ontwerpen en uit te voeren.

Je hebt ook de gelegenheid om je werk te presenteren in de onderzoeksseminars van de School of Law en de jaarlijkse post-doctorale onderzoekstudentenconferentie van de faculteit. Op deze manier kunt u uw onderzoek bespreken met collega-promovendi en medewerkers van de school en de bredere faculteit.

We moedigen u aan en ondersteunen u bij het voorbereiden en indienen van papers op academische conferenties en tijdschriften. Dit biedt u de mogelijkheid om feedback te krijgen van experts in uw onderzoeksgebied en helpt u bij het ontwikkelen van uw academische schrijfvaardigheden.... [-]

Verenigd Koninkrijk Bradford
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 - 7 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Bradford

Je doet onderzoek onder toezicht van onze internationale, ervaren en zeer toegewijde faculteit. Naast het feit dat u onder toezicht staat van twee gerenommeerde onderzoek ... [+]

Overzicht

Ons PhD-programma biedt zowel voltijdse als deeltijdse onderzoeksmogelijkheden in een scala van zakelijke en managementonderwerpen.

Je doet onderzoek onder toezicht van onze internationale, ervaren en zeer toegewijde faculteit. Naast het feit dat u onder toezicht staat van twee gerenommeerde onderzoekers, neemt u deel aan onderzoekstraining die u de kennis en vaardigheden biedt om grondig onderzoek te ontwerpen en uit te voeren.

We moedigen u aan en ondersteunen u bij het voorbereiden en indienen van papers op academische conferenties en tijdschriften. We moedigen je ook aan om deel te nemen aan onderwijsactiviteiten, waardoor je waardevolle ervaring kunt opdoen met hoger onderwijsonderwijs en je kunt voorbereiden op de arbeidsmarkt.... [-]

Verenigd Koninkrijk Bradford
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 - 7 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands