PHDSTUDIES

PhD Programma's in de Verenigde Cambridge in UK 2021

Vereisten voor de PhD-programma gaat het vaak om de student die reeds behaalde een Master's degree. Daarnaast moet een scriptie of proefschrift voornamelijk bestaande uit originele wetenschappelijk onderzoek worden ingediend. In sommige landen kan dit werk nog moeten worden verdedigd voor een panel.

Onderwijs in het Verenigd Koninkrijk is een gedecentraliseerde kwestie met elk van de landen van het Verenigd Koninkrijk hebben van aparte systemen onder verschillende overheden: de Britse regering verantwoordelijk is voor Engeland en de Schotse regering, de regering van Wales en de Northern Ireland Executive verantwoordelijk voor Schotland , Wales en Noord-Ierland, respectievelijk.

Cambridge, universiteitsstad met ongeveer 130.000 studenten, is er trots op de thuisbasis van de Universiteit van Cambridge, opgericht in het begin van de 13e eeuw en constant gerangschikt als een van de top 5 universiteiten in de wereld te zijn. Ook Anglia Ruskin University.

Doctoraten in de Verenigde Cambridge in UK

gevonden resultaten Filter

MB / PhD - Cursusinhoud

Hilderstone College
PhD
aug 2021
Engels
Campus

De klinische cursus is gebaseerd in Cambridge, maar studenten zullen ook studeren in verschillende regionale partner NHS Trust-ziekenhuizen en in huisartsenpraktijken in het o ...

Lees meer

PhD in Antarctische Studies

University of Cambridge Murray Edwards College
PhD
aug 2021
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
3&nbsp;-&nbsp;7 jaren
Engels
Campus

De British Antarctic Survey (BAS) is een van 's werelds toonaangevende centra voor milieuonderzoek en is verantwoordelijk voor de nationale wetenschappelijke activiteiten van ...

Lees meer