252 PhD Opleidingen in Verenigd Koninkrijk for 2024

PhD Opleidingen in Verenigd Koninkrijk for 2024Filter
    • Belfast, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    De studie van taal is van fundamenteel belang voor de onderzoeksomgeving aan de School of Arts, English and Languages, waar verschillende taalkundige benaderingen worden toegepast op varianten van Engels, Frans, Iers en meer. Je maakt deel uit van een dynamische doctoraatsonderzoeksomgeving en studeert samen met studenten met verschillende achtergronden.

    • Belfast, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Dit programma richt zich op toegepaste aspecten van geavanceerde en opkomende analytische technologieën om actuele problemen op het gebied van voedselveiligheid, voeding en voedselvoorziening aan te pakken.

    • Dundee, Verenigd Koninkrijk

    Deeltijd

    48 maanden

    Op de campus

    Engels

    • Brighton, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Het doctoraat in ontwikkelingsstudies door onderzoek is de geavanceerde onderzoeksgraad van IDS. Het wordt toegekend aan kandidaten na minimaal drie jaar studie, op basis van de voltooiing van origineel en belangrijk onderzoek op het gebied van ontwikkelingsstudies - dat wordt beoordeeld door middel van een geschreven proefschrift.

    • Metropolitan Borough of Wirral, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    3 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Met onze partneruniversiteit, Liverpool John Moores University, biedt Alef Trust een gezamenlijk doctoraat aan in toegepaste transpersoonlijke psychologie. De samenwerkingsbasis van het doctoraat betekent dat je je onderzoek uitvoert onder begeleiding van supervisors van zowel Alef Trust als LJMU. Gezien onze expertise in het onderwerp, zal de Alef Trust -supervisor de meeste academische aspecten van het programma leiden. Degenen die zijn toegelaten tot het programma zullen baat hebben bij registratie bij LJMU, waardoor u volledige toegang krijgt tot de Doctoral Academy van LJMU.

    • South Kensington, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    5 jaar

    Op de campus

    Engels

    Wij geloven dat rigoureuze academische analyse praktische oplossingen kan bieden voor complexe problemen in de samenleving. Ons volledig gefinancierde PhD-programma biedt studenten de mogelijkheid om hun eigen onderzoek uit te voeren aan een toonaangevende universiteit en oplossingen te vinden voor de belangrijkste uitdagingen in het moderne bedrijfsleven. Als Business School staan we op de eerste plaats in Groot-Brittannië voor onderzoeksomgeving en op de tweede plaats voor management- en bedrijfskundestudenten, terwijl Imperial College London het algemeen op de eerste plaats staat in Groot-Brittannië voor onderzoek (REF 2021).

    • London, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    3 jaar

    Afstand leren, Op de campus

    Engels

    Het Instituut zet zich in voor het initiëren, faciliteren en bevorderen van dialoog en onderzoek voor de moderne talengemeenschap, zowel nationaal als internationaal. Het bevordert en draagt bij aan nationaal en internationaal collaboratief, interdisciplinair en intercultureel onderzoek. De onderzoekskracht van het Instituut ligt in de combinatie van de studie van verschillende taalgebieden: Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees. Een MPhil / PhD bij het Institute of Modern Language Research biedt de mogelijkheid om expertise op te doen in uw interessegebied en tegelijkertijd een reeks overdraagbare vaardigheden aan te scherpen.

    • London, Verenigd Koninkrijk
    • Bologna, Italië

    Full time

    24 maanden

    Afstand leren

    Engels

    Dit programma presenteert effectieve strategieën op basis van theorie en onderzoek om technologische middelen en op technologie gebaseerde methoden te integreren in klaspraktijken.

    • Bradford, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Je doet onderzoek onder toezicht van onze internationale, ervaren en zeer toegewijde faculteit. Naast het feit dat u onder toezicht staat van twee gerenommeerde onderzoekers, neemt u deel aan onderzoekstraining die u de kennis en vaardigheden biedt om grondig onderzoek te ontwerpen en uit te voeren.

    • Newcastle upon Tyne, Verenigd Koninkrijk

    Op de campus

    Engels

    Wij beschikken over deskundige begeleiding voor een breed scala aan onderwijsonderwerpen. Onze onderzoeksgebieden variëren van voorschools beleid tot internationalisering in het hoger onderwijs. De actuele onderzoeksinteresses, projecten en publicaties van onze begeleiders zijn beschikbaar via de stafprofielen van de School of Education, Communication and Language Sciences. De meeste van onze medewerkers hebben professionele ervaring in lesgeven, spraak- en taaltherapie of lesgeven in de Engelse taal voordat ze naar de academische wereld gaan.

    • London, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    De afdeling SOAS Religions and Philosophies biedt een levendige, stimulerende en interdisciplinaire onderzoeksomgeving. We bieden individueel onderzoekstoezicht in een breed scala van religieuze tradities en vergelijkende en interdisciplinaire onderwerpen. Supervisors zijn experts in hun vakgebied en grondig bekend met de religies, culturen, talen en geografische gebieden waarin ze gespecialiseerd zijn.

    • Stirling, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    36 maanden

    Op de campus

    Engels

    De PhD in TESOL (Teaching English to Speakers of Other Languages) Research is een unieke cursus die u helpt uw onderzoeksvaardigheden naar een professioneel niveau te ontwikkelen en uw leerproces te ondersteunen door middel van aangeleerde modules.

    • London, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    Op de campus

    Engels

    • Bath, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    Op de campus

    Engels

    • Kingston upon Thames, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Of u nu een carrière plant als academicus in de onderwijssector of als professioneel onderzoeker in de publieke of private sector, Kingston University 's Law PhD zal uw onderzoeksvaardigheden ontwikkelen en u helpen een originele bijdrage te leveren aan het door u gekozen vakgebied. onderzoek en verbeter uw professionele geloofwaardigheid.