PHDSTUDIES.NL

Top Doctors of Philosophy in de Verenigde Keele in UK 2019

De PhD is een doctorstitel, in het bijzonder een zogenaamde "doctor of philosophy " graad. Dit is misleidend omdat gepromoveerden zijn niet per se filosofen (tenzij ze verdienden hun diploma in de filosofie!). Dat gezegd hebbende, PhD ontvangers zijn in staat om deel te nemen in de gedachte-experimenten, redeneren over problemen, en problemen in geavanceerde manieren oplossen.

Onderwijs in het Verenigd Koninkrijk is een gedecentraliseerde kwestie met elk van de landen van het Verenigd Koninkrijk hebben van aparte systemen onder verschillende overheden: de Britse regering verantwoordelijk is voor Engeland en de Schotse regering, de regering van Wales en de Northern Ireland Executive verantwoordelijk voor Schotland , Wales en Noord-Ierland, respectievelijk.

Doctoraten in de Verenigde Keele in UK

gevonden resultaten Filter

MPhil / PhD Onderwijs

Keele University
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaren September 2019 Verenigd Koninkrijk Keele +1 more

Onderzoek naar het onderwijsbeleid is gebaseerd op een verscheidenheid aan intellectuele tradities, waaronder kritisch sociaal beleid, poststructuralistische theorie├źn over governance, feminisme, theorie├źn over identiteit en culturele studies.