PHDSTUDIES.NL

Beste Doctoraten in de Verenigde Manchester in UK 2019

De meest populaire doctoraat is de Doctor of Philosophy of Ph.D. Ph.Ds en andere studie doctoraten bereiden afgestudeerde student aan nieuwe plannen die bijdragen aan de gemeenschappelijke kennisbasis van het veld te starten. Kandidaten voor en houders van Ph.Ds zoeken vaak beroepen als professoren en onderzoekers, maar velen ook gaan om verschillende rollen in de charitatieve, publieke en private sector.

UK, Verenigd Koninkrijk is meer dan 300 jaar oud en bestaat uit vier constituerende naties: Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland. Het Verenigd Koninkrijk is een centrum van het leren van de afgelopen 1000 jaar en bezit vele oude en voorname universiteiten. Buitenlandse studenten vormen een aanzienlijk deel van de studenten op Britse universiteiten.

Manchester staat bekend om haar architectuur en heeft UK op een na grootste stedelijke gebied, 5 keer groter dan de stad zelf. Er zijn slechts drie universiteiten, maar ze hebben in totaal 73.000 studenten.

PhD's in de Verenigde Manchester in UK

gevonden resultaten Filter

Nownano dtc: het noordwestelijke nanoscience doctoraal trainingscentrum

NOWNano The University of Manchester and Lancaster
Campus Voltijd 4 jaren Vraag informatie aan Verenigd Koninkrijk Manchester

NowNano DTC studenten ondernemen een vierjarig doctoraal opleidingsprogramma. Een belangrijk doel van de DTC is het creƫren van een cohort van onderzoekers die kunnen tekenen