Filter
PhD
Verenigd Koninkrijk Wales Cardiff Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Doctoraten in de Verenigde Cardiff in UK 2019

Vereisten voor de PhD-programma gaat het vaak om de student die reeds behaalde een Master's degree. Daarnaast moet een scriptie of proefschrift voornamelijk bestaande uit originele wetenschappelijk onderzoek worden ingediend. In sommige landen kan dit werk nog moeten worden verdedigd voor een panel.

Het Verenigd Koninkrijk van Groot-Brittannië en Noord-Ierland, algemeen bekend als het Verenigd Koninkrijk en Groot-Brittannië, is een soevereine staat gelegen langs de noord-westelijke kust van het vasteland van Europa.De twee meest bekende (en oudste) universiteiten van Oxford en Cambridge (vaak aangeduid als Oxbridge door veel Britten) Engeland heeft ook een aantal andere instellingen van wereldklasse, waaronder diverse in Londen (met name Imperial College, de London School of Economics, University College Londen en King 's College London, allemaal deel van London University)

Cardiff is de hoofdstad van Wales, met een geruite taalkundige geschiedenis dat resulteerde in vele taalscholen. Het heeft verschillende universitaire ziekenhuizen, vier grote instellingen voor hoger onderwijs, diverse academies en rond 44.000 hoge opleiding studenten.

PhD's in de Verenigde Cardiff in UK

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

Graden
Plaats
Verenigd Koninkrijk
Wales
Cardiff
Studievorm
Tempo
Cardiff Metropolitan University

Het doctoraat in sportcoaching heeft als doel om beoefenaars en aanverwante wetenschappers uit te rusten met een waardering voor de symbiotische en synergetische relatie ... [+]

Cursus overzicht

Het doctoraat in sportcoaching heeft als doel om beoefenaars en aanverwante wetenschappers uit te rusten met een waardering voor de symbiotische en synergetische relatie tussen theorie en praktijk. In tegenstelling tot een onderscheidend onderzoeksfocus kenmerk van een traditioneel doctoraat, ligt de gewijzigde nadruk van de DSC in de praktijk als zowel de ontvanger als de generator van onderzoek. De DSC komt voort uit de vraag naar hoogwaardige, baanbrekende kennis- en vaardighedentraining, gekoppeld aan het vergroten van het gebruik en de exploitatie van coachingonderzoek in de praktijk. Het biedt een unieke kans voor professionele en loopbaanontwikkeling, gericht op toegepast en ervaringsgericht leren binnen een praktijkgemeenschap.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cardiff
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 - 6 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Cardiff Metropolitan University

Deze cursus biedt een geavanceerd onderzoek op het gebied van management. Het doel is om aspirant-managers en business-specialisten te voorzien van belangrijke inzichten ... [+]

Cursus overzicht

Deze cursus biedt een geavanceerd onderzoek op het gebied van management. Het doel is om aspirant-managers en business-specialisten te voorzien van belangrijke inzichten in onderzoekstheorie en -praktijk binnen de managementdiscipline. Concreet zijn de doelstellingen van deze cursus:

Geavanceerde onderzoekstraining en toonaangevende onderzoekspraktijken en managementtheorie ontwikkelen op een professioneel en academisch niveau.

Een interdisciplinaire context bieden voor onderzoek, steun verkrijgen uit verschillende technische, academische en disciplinaire contexten.

Ontwikkelen en toepassen van belangrijke kennis en inzicht in managementtheorie en onderzoekspraktijk voor complexe systemen, zowel systematisch als creatief, om managementtheorie en -praktijk te bevorderen en te verbeteren.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cardiff
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 - 8 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands