PHDSTUDIES.NL

Top Doctoraat Studies in de Verenigde Wales in UK 2019/2020

Een PhD, ook bekend als een Doctor of Philosophy graad, is een doctoraat toegekend door een universiteit aan de academicus die alle nodige kwalificaties heeft voldaan en kan nu worden beschouwd als een arts in zijn of haar vakgebied.

UK, Verenigd Koninkrijk is meer dan 300 jaar oud en bestaat uit vier constituerende naties: Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland. Het Verenigd Koninkrijk is een centrum van het leren van de afgelopen 1000 jaar en bezit vele oude en voorname universiteiten. Buitenlandse studenten vormen een aanzienlijk deel van de studenten op Britse universiteiten.

PhD Opleidingen in de Verenigde Wales in UK

gevonden resultaten Filter

DSC heeft doctorate in sportcoaching gegeven

Cardiff Metropolitan University
Campus Voltijd Deeltijd 3 - 6 jaren Vraag informatie aan Verenigd Koninkrijk Cardiff +1 more

Het doctoraat in sportcoaching heeft als doel om beoefenaars en aanverwante wetenschappers uit te rusten met een waardering voor de symbiotische en synergetische relatie tussen theorie en praktijk.

Doctor of Management (DMan) (Diploma Gediplomeerd)

Cardiff Metropolitan University
Campus Voltijd Deeltijd 3 - 8 jaren Vraag informatie aan Verenigd Koninkrijk Cardiff +1 more

Deze cursus biedt een geavanceerd onderzoek op het gebied van management. Het doel is om aspirant-managers en business-specialisten te voorzien van belangrijke inzichten in onderzoekstheorie en -praktijk binnen de managementdiscipline.