PHDSTUDIES

PhD's in Handel 2021

Een doctoraat van de filosofie is het hoogste niveau van educatieve prestaties. Studenten die het onderscheid verdienen, ontvangen doorgaans erkenning als autoriteiten in hun respectieve velden. Als zodanig duurt het behalen van een doctoraat meestal enkele jaren.

Wat is een PhD in Commerce? Zaken raken vrijwel elk aspect van het moderne leven. Studenten die een handelsdiploma volgen, kunnen vaardigheden leren die nodig zijn om succesvol te zijn in het bedrijfsleven. Over het algemeen omvatten commerciële graduate-programma's een reeks bedrijfsgerelateerde onderwerpen, zoals boekhouding, financiën, prognoses, management en budgettering. Studenten werken vaak samen met een adviseur om een ​​unieke opleiding te ontwikkelen die aansluit op hun interesses. Ze onderzoeken en schrijven ook meestal een diepgaand document waarin nieuwe ideeën met betrekking tot handel worden uitgelegd.

Tijdens het bestuderen van handel kunnen studenten vele vaardigheden ontwikkelen die hen helpen in zowel hun persoonlijke als professionele leven. Succesvolle afgestudeerden kunnen het vermogen verwerven om kritisch te denken, analytisch te redeneren en beslissingen effectief te nemen, wat leidt tot een betere professionele productiviteit.

Degenen die willen promoveren in Commerce vinden het soms moeilijk om de precieze kosten van het programma te achterhalen. Omdat het grootste deel van de kosten afhankelijk is van de instelling die een student wil bijwonen, spreken slimme studenten met toelatingsfunctionarissen op alle toekomstige scholen om onderwijsbudgetten te maken.

Een PhD behalen in Commerce opent veel deuren voor afgestudeerden. De meesten kiezen ervoor om te werken voor multinationale ondernemingen of andere grote organisaties. Evenzo vinden afgestudeerden vaak betaald werk als financieel directeur of manager bij banken en andere financiële instellingen. Ondertussen kiezen sommige met PhD's ervoor om te werken als materiedeskundigen of consultants voor overheidsinstanties of niet-gouvernementele organisaties. Ongeacht waar ze hun carrière beginnen, hebben afgestudeerden de kennis, vaardigheden en expertise die nodig zijn om een ​​relatief hoge vergoeding te ontvangen. Ze hebben over het algemeen ook de managementvaardigheden om leiders te worden op de werkplek.

Als u een doctoraat in de handel wenst voort te zetten, heeft u verschillende opties. Je kunt je inschrijven voor een traditioneel programma om lessen in een conventionele leeromgeving bij te wonen of een online platform gebruiken om je studie af te ronden. Zoek voor meer informatie naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

1 Resultaten in Handel Filter

Doctor in de handel in de economie

University of Fort Hare
PhD
<
Voltijds
Engels
Campus

De PhD-graad in Economics opleiding stelt kandidaten om een ​​onderzoeksonderwerp van elk gebied van specialisatie in de economie, zoals de algemene economie, transport econom ...

Lees meer