91 PhD Opleidingen in Hongkong for 2024

PhD Opleidingen in Hongkong for 2024Filter
    • Kowloon Tong, Hongkong

    Full time, Deeltijd

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    HKBU School of Business biedt een 4-jarig voltijds PhD-programma in 5 hoofddisciplines, waaronder accountancy en recht, economie, financiën en beslissingswetenschappen, management en marketing. Door academische strengheid te combineren met een resoluut internationale aanpak, beoogt het programma studenten op te leiden tot professoren.

    • Kowloon, Hongkong

    Full time, Deeltijd

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Het kenmerk van een toonaangevend doctoraalprogramma is niet alleen het onderzoek dat het genereert, maar ook de mate waarin het afgestudeerden uitstekende carrièrekansen biedt. De SHTM bereidt studenten voor op leidinggevende posities in hun gekozen carrière door het aanbieden van de eerste professionele D.HTM-graad ter wereld. Het D.HTM-programma is ontworpen voor academici, leidinggevenden uit de hogere sector en hogere medewerkers in overheids- en niet-gouvernementele organisaties voor gastvrijheid en toerisme. Sinds de start in 2007 trekt het programma een reeks professionals aan die geïnteresseerd zijn in het vergroten van hun loopbaan, van ervaren beoefenaars en overheidsvertegenwoordigers tot academici. Zijn specifieke Aziatische focus, unieke combinatie van onderwerpen en onderzoek en een flexibel leveringspatroon stellen professionals in de branche in staat om hun vaardigheden te ontwikkelen terwijl ze op de arbeidsmarkt blijven.

    • Hung Hom, Hongkong

    Full time, Deeltijd

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    De Hong Kong Polytechnic University (PolyU Presidential Ph.D. Fellowship Scheme) streeft ernaar een innovatieve universiteit van wereldklasse te zijn met een sterk gevoel van sociale verantwoordelijkheid, gedreven door haar motto: “Leren en toepassen, ten behoeve van de mensheid” . De niet-aflatende toewijding van de universiteit aan uitmuntendheid heeft internationale erkenning gekregen en behoort consequent tot de top 100 van universiteiten wereldwijd. De PolyU Presidentiële Ph.D. Fellowship Scheme (PPPFS) is een prestigieuze toelatingsbeurs die uitzonderlijke Ph.D. aanvragers bij het nastreven van hun onderzoeksambities voor de verbetering van de wereld. Het biedt een maximale toelage van maximaal US$ 167.930, vrijstelling van collegegeld, een in aanmerking komende zaalplaats voor 1 jaar en aanvullende voordelen. Alle voltijdse Ph.D. aanvragers komen automatisch in aanmerking voor de PPPFS-prijs, zonder dat ze een afzonderlijke aanvraag hoeven in te dienen.

    • Hong Kong, Hongkong

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    De Research Grants Council (RGC) van HKSAR nodigt nu aanvragen uit voor de "Hong Kong PhD Fellowship Scheme" 2023-2024. Studenten van over de hele wereld zullen worden aangeworven om hun PhD-studies in Hong Kong voort te zetten. De regeling ondersteunt studenten die zijn geselecteerd via open competitie.

    • Hong Kong, Hongkong

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    De Fellowship biedt een jaarlijkse toelage HK $ 319.200 (ongeveer US $ 40.900) aan elke winnaar voor maximaal drie jaar. PolyU klimt naar 75th in de QS World University Ranking 2021 en 45th in Linguistics in QS World University Ranking by Subject 2020. We nodigen studenten met academische excellentie en geïnteresseerd in het uitvoeren van baanbrekend onderzoek in onze onderzoeksgebieden uit om te solliciteren.

    • Ma Liu Shui, Hongkong

    Full time

    Op de campus

    Engels

    Elke MPhil-student moet ten minste 4 afstudeercursussen met in totaal 12-eenheden voltooien en moet zich gedurende zijn / haar studieperiode in elke periode inschrijven voor de relevante scriptieonderzoekscursus. Elke MPhil-student moet een scriptie indienen en slagen voor de mondelinge verdediging van de scriptie voor afstuderen.

    • Hong Kong, Hongkong

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    Hong Kong Baptist University (HKBU) nodigt kandidaten van alle culturele en etnische achtergronden uit, met bewijs van academische excellentie, onderzoeksvermogen en -potentieel, en goede communicatie, interpersoonlijke en leiderschapsvaardigheden om een voltijds doctoraatsonderzoek aan te vragen onder het Hong Kong PhD Fellowship Scheme (HKPFS). HKPFS is opgericht door de Hong Kong Research Grants Council (RGC) met als doel de beste en slimste studenten van over de hele wereld aan te trekken voor hun promotieonderzoek in Hong Kong.

    • Kowloon, Hongkong

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Het succes van een onderzoeksinstelling is grotendeels te danken aan het aanbod en de opleiding van jonge wetenschappers. Om leiding te geven aan de ontwikkeling van toekomstige wetenschappers op het gebied van gastvrijheid en toerismebeheer biedt de SHTM onderzoeksprogramma's die leiden naar de Ph.D. in het Hotel en Tourism Management diploma. The Ph.D. programma is bedoeld voor diegenen die hun onderzoek willen baseren op theoretische inzichten. Het biedt geavanceerde training op basis van individuele interesses en carrière-ambities, waardoor studenten de mogelijkheid ontwikkelen om significant onderzoek op specifieke gebieden te voltooien. Onderzoekssamenwerking tussen academisch personeel en studenten wordt aangemoedigd door de intellectuele en ondersteuningsomgeving van de school, waarvan de resultaten worden verspreid via wetenschappelijke publicaties en congrespresentaties. De kritische massa van wereldwijd erkende onderzoekers, samen met de aantrekkelijke toelage voor onderzoekstudenten en de unieke 'East meets West'-omgeving, maken onze zeer concurrerende onderzoeksprogramma's zeer succesvol. Veel van onze Ph.D. afgestudeerden dienen nu als faculteitsleden in universiteiten over de hele wereld.

    • Hung Hom, Hongkong

    Full time, Deeltijd

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    De Hong Kong Polytechnic University (PolyU) streeft ernaar een innovatieve universiteit van wereldklasse te zijn met een sterk gevoel van sociale verantwoordelijkheid, gedreven door haar motto: “Leren en toepassen, ten behoeve van de mensheid”. De niet-aflatende toewijding van de universiteit aan uitmuntendheid heeft internationale erkenning gekregen en behoort consequent tot de top 100 van universiteiten wereldwijd.

    • Ma Liu Shui, Hongkong

    Full time

    Op de campus

    Engels

    Studenten moeten ten minste 4 afstudeercursussen met in totaal 12-eenheden voltooien, zoals goedgekeurd door de afdeling, en zich tijdens hun studie elke periode inschrijven voor de relevante scriptieonderzoekscursus. Daarnaast is een onderzoeksproject vereist waarvoor een scriptie wordt ingediend met een voldoende voor een mondelinge verdediging voor het afstuderen.

    • Ma Liu Shui, Hongkong

    Full time

    Op de campus

    Engels

    De afdeling Informatie-engineering zoekt excellente onderzoeksstudenten die streven naar impactvolle innovaties en fundamentele ontdekkingen op het gebied van informatie-engineering. Onze professoren zijn onderzoekers van wereldklasse. Onze laboratoria zijn goed uitgerust. Onze cursussen bestrijken de voorhoede van informatie-engineering. Studenten verkennen verschillende onderwerpen op het gebied van communicatie, netwerken, informatieverwerking en beveiliging. We bieden een omgeving die bevorderlijk is voor origineel theoretisch, experimenteel en toepassingsonderzoek op het gebied van informatietechnologie.

    • Hong Kong, Hongkong

    Full time, Deeltijd

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    De Ph.D. in Public Policy-programma biedt een grondige training in onderzoek naar overheidsbeleid aan academisch excellente studenten die een carrière willen nastreven in beleidsonderzoek en onderwijs.

    • Tuen Mun, Hongkong

    Full time

    30 maanden

    Op de campus

    Engels

    Internationaal ervaren faculteitsleden van de afdeling Politieke Wetenschappen hebben publicaties van hoge kwaliteit en sommigen worden erkend als experts in hun vakgebied. Faculteitsleden van de afdeling zijn gespecialiseerd in een breed scala aan subdisciplines, zoals het bestuur en de politiek van Hong Kong en China, de Aziatisch-Pacifische internationale betrekkingen, regionale en mondiale politiek. Bijzondere sterke punten op het gebied van instructie en toezicht zijn onder meer het bestuur van Hong Kong, Chinese hervormingspolitiek, regionalisme, nexus sportpolitiek, Chinees buitenlands en veiligheidsbeleid, politiek op het Koreaanse schiereiland en democratisering in Azië.

    • Hong Kong, Hongkong

    Op de campus

    Engels

    • Hung Hom, Hongkong

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    The DFinTech Programme aims to educate top executives and business entrepreneurs who are interested in understanding the FinTech impacts on various industries. It has been designed to integrate academic study and management practice in a way which will form a significant part of an individual’s business career.