PHDSTUDIES

2 Doctoraat Studies in Hotelmanagement 2021

Een Doctor in de wijsbegeerte is een van de hoogste academische prijzen die op universiteiten beschikbaar zijn. Net als andere doctorstitels is het vaak op onderzoek gebaseerd. Studenten die zich willen inschrijven voor een PhD-programma, hebben mogelijk een masterdiploma nodig.

Wat is een doctoraat in hotelmanagement? De studie van hotelmanagement leert studenten hoe ze innovatieve veranderingen in de industrie kunnen aanbrengen door onderzoek te doen naar vroegere en huidige trends in het toerisme. Geleerden kunnen mogelijk een focus kiezen voor hun opleiding, zoals facilitair management, consumentengedrag of gastvrijheidsvastgoedbeheer. De meeste programma's op dit niveau bevatten lezingen, workshops en discussies over het voornamelijk op onderzoek gebaseerde leren. Van geleerden kan worden verwacht dat zij bepaalde cursussen volgen, zoals wetenschappelijke stichtingen van gastvrijheidsmanagement, geavanceerd onderzoeksseminar en horecamarketing en -bevordering.

Dit onderwijs is nuttig omdat het studenten kan voorbereiden op leiderschapsrollen in de industrie door voort te bouwen op hun communicatie-, probleemoplossings- en organisatievaardigheden. Niet alleen kunnen deze vaardigheden afgestudeerden competitieve kandidaten maken, maar ze kunnen hen ook helpen te slagen in hun privéleven door zinvolle relaties met dierbaren te bevorderen.

De kosten van een doctoraat kunnen afhangen van een aantal factoren, waaronder locatie, duur en onderwerp. De meeste doctoraatsgraden duren drie jaar om te voltooien, maar sommige kunnen langer duren, wat van invloed kan zijn op het lesgeld. Aanvragers kunnen een schatting krijgen door contact op te nemen met een specifieke universiteit.

Veel afgestudeerden met een PhD in Hotel Management belanden in onderzoeksfuncties, zoals onderzoeksbureau voor het administratief beheer. Geleerden kunnen echter ook op andere carrières worden voorbereid. Sommige studenten worden professoren, coördinatoren van gastvrijheid, chief executive officers, marketingspecialisten en consultants van hotelmanagement. De exacte carrièrekansen die beschikbaar zijn, kunnen afhankelijk zijn van de interesses, het onderwijs en de arbeidsgeschiedenis van de studenten.

Waar u ook woont, u kunt mogelijk een PhD-programma bij u in de buurt vinden. Sommige scholen bieden zelfs online programma's aan. Om je aan te melden of meer informatie te krijgen, zoek je hieronder naar je programma en neem je rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

 

2 Resultaten in Hotelmanagement Filter

Dokter van hotel- en toerismebeheer (D.HTM)

The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management
PhD
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
2&nbsp;-&nbsp;5 jaren
Engels
Campus

Het kenmerk van een toonaangevend doctoraalprogramma is niet alleen het onderzoek dat het genereert, maar ook de mate waarin het afgestudeerden uitstekende carrièrekansen bied ...

Lees meer

Doctor in de wijsbegeerte (Ph.D.) in hotel- en toerismebeheer

The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management
PhD
<
Voltijds
<
3 jaren
Engels
Campus

Het succes van een onderzoeksinstelling is grotendeels te danken aan het aanbod en de opleiding van jonge wetenschappers. Om leiding te geven aan de ontwikkeling van toekomsti ...

Lees meer