PHDSTUDIES.NL

Beste PhD Opleidingen in de Verenigde Limerick in Ierland 2019

Een PhD is de afkorting van Doctor in de filosofie. Deze graad is een post graduate programma geleverd aan een onderzoeker hoog niveau student die heeft gedaan diepgaand onderzoek op een specifiek gebied of onderwerp.

Ierland onlangs geïmplementeerd een wet, die mandaten alle studenten die een universitaire opleiding toe te passen voor de overheid leningen om hen in staat hun hogere academische dromen te realiseren. Eerste officiële taal is Iers, ook wel bekend als de Ierse Gaelic, maar Engels (de tweede officiële taal) wordt op grotere schaal gebruikt. De nationale hoofdstad is Dublin. Ierland is beroemd om Saint Patrick's Day (17 maart) vieren over de hele wereld.

Limerick stad staat bekend om een ​​goede populatie van studenten die zich bezighouden post graduate en PhD graden in de geesteswetenschappen en de kunsten. UL Universiteit van Limerick is een van de beste universiteiten van Ierland.

Doctoraten in de Verenigde Limerick in Ierland

gevonden resultaten Filter

Gestructureerde doctor in de toegepaste taalkunde

Mary Immaculate College
Campus Voltijd 4 - 4 jaren September 2019 Ierland Limerick

De kern educatieve principe van het programma is dat het onderzoek onder leiding van en zal leiden tot interactie met cutting-edge onderzoek in een heel scala van sub-gebieden van de toegepaste taalkunde. Dit betekent het bevorderen van onderzoekend leren door zich voor echte wereld problemen met betrekking tot het gebruik en de taalverwerving.

Phd in het onderwijs (geleerd)

Mary Immaculate College
Campus Voltijd 4 jaren September 2019 Ierland Limerick

De Structured PhD-programma is een vierjarig gestructureerd programma waarin cursussen gaat in onderzoeksmethoden, de kern en optionele vakspecifieke ...