PHDSTUDIES.NL

Beste Doctoraats Opleidingen in Ierland 2019

Ierland is een verbluffend mooi land dat mensen trekt uit alle hoeken van de wereld. Een doctor in Ierland is een eerste keuze voor veel internationale studenten als gevolg van de uitmuntendheid in academici en alles wat Ierland te bieden heeft. Er is een levendige studentenpopulatie evenals talloze dingen te zien en te doen. Studenten die een doctoraat in Ierland kunnen genieten van de vele outdoor avonturen te beleven, een aantal van de mooiste landschappen ter wereld, pittoreske stadjes en dorpjes, middeleeuwse kastelen, prehistorische monumenten, een levendige muziek-en kunstwereld, en veel mogelijkheden om de ervaring Ierse cultuur.

Een PhD in Ierland is gestructureerd voor studenten die een carrière in de academische wereld, onderzoek, of de industrie na te streven. Programma's zijn uitdagend en vereisen kritisch denken en analytische vaardigheden, inzet, en de vereiste kennis en ervaring die specifiek zijn voor elk programma.Studenten verdienen een PhD in Ierland ervaring cursussen, seminars, en veel onderzoek in een gespecialiseerd gebied van onderzoek, wat resulteert in een proefschrift.

Blader door de PhD in Ierland programma's hieronder voor meer informatie. Neem de volgende stap vandaag nog!

gevonden resultaten Filter

PhD in Studio Art

Burren College of Art
Campus Voltijd Deeltijd 4 - 6 jaren Vraag informatie aan Ierland Galway +1 more

Het doel van dit vierjarige fulltime (zes jaar deeltijd) onderzoeksprogramma is het genereren van een bijdrage aan kennis en inzicht in Fine Art door middel van onderzoek uitgevoerd door studioonderzoek en, waar relevant, andere onderzoeksmethoden.

Gestructureerde doctor in de toegepaste taalkunde

Mary Immaculate College
Campus Voltijd 4 - 4 jaren September 2019 Ierland Limerick

De kern educatieve principe van het programma is dat het onderzoek onder leiding van en zal leiden tot interactie met cutting-edge onderzoek in een heel scala van sub-gebieden van de toegepaste taalkunde. Dit betekent het bevorderen van onderzoekend leren door zich voor echte wereld problemen met betrekking tot het gebruik en de taalverwerving.

Phd in het onderwijs (geleerd)

Mary Immaculate College
Campus Voltijd 4 jaren September 2019 Ierland Limerick

De Structured PhD-programma is een vierjarig gestructureerd programma waarin cursussen gaat in onderzoeksmethoden, de kern en optionele vakspecifieke ...