PHDSTUDIES.NL

Beste PhD Opleidingen in de Verenigde Bangalore in India 2019

Bangalore is India 's derde meest bevolkte stad en ontwikkelt zich snel tot een "wereldstad " van alle aspecten: cultureel, economisch, sociaal en academisch. Kandidaten het voltooien van een doctoraat in Bangalore zijn het maken van een grote investering in de eigen academische verdiensten en hun professionele toekomst.

Bangalore is de thuisbasis van vele van India 's beste universiteiten en onderzoeksinstellingen. Op hetzelfde moment, kunnen kandidaten die hun doctoraat in Bangalore genieten van een gematigd klimaat en alle bezienswaardigheden van de stad te bieden heeft. Kandidaten voltooiing van hun promotie in Bangalore zal profiteren van een uitgebreid professioneel netwerk tijdens het werken aan de PhD-graad, die een uitgebreide onderzoek dat leidt tot een proefschrift in het gekozen vakgebied omvat.

Overweeg het voltooien van een doctoraat in Bangalore, vooral als je geïnteresseerd bent in een van de stad 's grote industriële sectoren: biotechnologie, telecommunicatie, lucht-en ruimtevaart, defensie, software en IT.Klik hieronder om meer te leren over de mogelijkheden om je PhD in Bangalore, vandaag!

gevonden resultaten Filter

Ph.D-programma in beheer

Institute Of Finance And International Management (IFIM)
Campus Voltijd Juli 2020 India Bangalore

Vide melding No: VTU / ACA / 2006-07 / 2538 gedateerd 12 juli 2006, IFIM Business School), is toegestaan ​​door de Visvesvaraya Technological University (VTU), Belgaum een ​​Ph.D programma in Management bieden. Zo IFIM Business School heeft de unieke onderscheid van het zijn onder de weinige zelfstandige instituten in het land moet worden toegekend deze erkenning door een universiteit.

Collega-programma in Management (FPM) - ABPM

Indian Institute of Plantation Management
Campus Voltijd 4 jaren Juli 2020 India Bangalore

FPM-ABPM is een full-time residentiële, doctoraal programma dat potentiële geleerden treinen naar hooggekwalificeerde en innovatieve onderzoekers en docenten in de verschillende aspecten van het management met betrekking tot de plantage en bijbehorende agri-business & commoditiessectoren geworden.