$close

Filters

Resultaten weergeven

Deeltijd Doctoraatsopleidingen in Industrieel Ontwerpen 2022 in Noord-Amerika

Een PhD, ook bekend als een Doctor of Philosophy graad, is een doctoraat toegekend door een universiteit aan de academicus die alle nodige kwalificaties heeft voldaan en kan nu worden beschouwd als een arts in zijn of haar vakgebied. Industrieel ontwerp verwijst naar het gebied van productie, dat product creatie en de bouw omvat. Industrieel ontwerpers werken om ervoor te zorgen dat de vorm van e… Meer informatie

Een PhD, ook bekend als een Doctor of Philosophy graad, is een doctoraat toegekend door een universiteit aan de academicus die alle nodige kwalificaties heeft voldaan en kan nu worden beschouwd als een arts in zijn of haar vakgebied.

Industrieel ontwerp verwijst naar het gebied van productie, dat product creatie en de bouw omvat. Industrieel ontwerpers werken om ervoor te zorgen dat de vorm van een artikel volgt de functie en dat gefabriceerde goederen hun bestemming kunnen functioneren door hun klanten.

Verspreid over 23 landen, Noord-Amerika is het continent vol met educatieve mogelijkheden. Studenten hebben de mogelijkheid om meerdere talen te leren en een goed begrip van enorm verschillende culturen te ontwikkelen.

Doctoraatsopleiding Deeltijd in Industrieel Ontwerpen in Noord-Amerika

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: