$close

Filters

Resultaten weergeven

PhD's in Informatica in de Verenigde Evora Portugal

Men moet twee dingen bereiken als het verdienen van een doctoraat. Eerst moet men een bepaald onderwerp grondig te begrijpen. Ten tweede moet men uitvoerig in kennis over dat onderwerp. Data is een steeds meer waardevolle grondstof in de hedendaagse zakelijke landschap. Toekomstige ingenieurs en wetenschappers die willen een carrière van het manipuleren en het delen van waardevolle informatie zou… Meer informatie

Men moet twee dingen bereiken als het verdienen van een doctoraat. Eerst moet men een bepaald onderwerp grondig te begrijpen. Ten tweede moet men uitvoerig in kennis over dat onderwerp.

Data is een steeds meer waardevolle grondstof in de hedendaagse zakelijke landschap. Toekomstige ingenieurs en wetenschappers die willen een carrière van het manipuleren en het delen van waardevolle informatie zouden kunnen profiteren van een academische opleiding in de informatica te voeren.

Portugal is een van de warmste Europese landen. Universitaire programma's zijn zeer betaalbaar. In feite heeft Portugal een van de laagste kosten voor studenten wonen. Geniet van de grote stranden van de Algarve of de oude vleugels van de geschiedenis in de hoofdstad Lissabon.

"Évora is een stad in Portugal, dat is nog steeds rijk is in zijn middeleeuwen vooral in zijn constructies Vandaar dat de stad heeft vele historische bezienswaardigheden voor toeristen om te zien Het heeft een universiteit -.. De Universiteit van Évora. "

Top PhD Opleiding in Informatica in de Verenigde Evora in Portugal

Lees Minder
Lees meer over studeren in Portugal
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
Aanbevolen Nieuwste Titel
Universidade de Évora
Evora, Portugal

Het PhD-programma in Computer Science is gericht op competenties, vaardigheden en geavanceerde methoden in de computer onderzoek.

Het PhD-programma in Computer Science is gericht op competenties, vaardigheden en geavanceerde methoden in de computer onderzoek. -
PhD
Voltijds
3 jaren
Portuguese (Portugal)
okt 2022
Campus