PHDSTUDIES

PhD Programma's in Informatiemanagement in Europa 2020

Een PhD is de afkorting van Doctor in de filosofie. Deze graad is een post graduate programma geleverd aan een onderzoeker hoog niveau student die heeft gedaan diepgaand onderzoek op een specifiek gebied of onderwerp.

De technische middelen waarmee informatie wordt verwerkt en de ethische bezwaren van het managen van mensen vormen de twee pijlers van de meeste informatie management programma's. Studenten die afstuderen van deze programma's zou verwachten meer mogelijkheden in hun carrière gekozen.

Europa, een van de wereld 's zeven continenten, is meestal bekend als de meest westelijke schiereiland van Eurazië. Op een na kleinste continent, met 10.180.000 (km2), het gebied hergroepeert 50 landen.

Doctor of Philosophy in Informatiemanagement in Europa

2 Resultaten in Informatiemanagement, Europa Filter

Phd informatie- en kennismanagement

University of Hradec Králové, Faculty of Informatics and Management
PhD
<
Voltijd
<
4 jaren
Engels
Campus

De afgestudeerde van de doctorale studie in Informatie en kennis management is een theoretisch goed voorbereide professional die in staat conceptueel denken. Hij is in staat o ...

Lees meer

Phd in het beheer van deze middelen en change management

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
PhD
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
3 jaren
Engels
Online

PhD in beheer van IT Resources and Change Management is een afdeling van de studie die verband houdt met het beheer van de informatietechnologie en de veranderingen die plaats ...

Lees meer