$close

Filters

Resultaten weergeven

Doctoraat Studies in Informatietechnologiemanagement 2022

Na het afronden van een postgraduaat diploma kunnen de studenten kiezen voor een doctoraal diploma. Een Doctor in de Wijsbegeerte, die een soort doctoraat is, richt zich op een specifiek onderwerp binnen een vakgebied om de leerlingen inzicht te geven in de kennis. Het duurt meestal ongeveer vijf tot zes jaar om een ​​doctoraat af te ronden. Wat is een PhD in Informatietechnologie Management… Meer informatie

Na het afronden van een postgraduaat diploma kunnen de studenten kiezen voor een doctoraal diploma. Een Doctor in de Wijsbegeerte, die een soort doctoraat is, richt zich op een specifiek onderwerp binnen een vakgebied om de leerlingen inzicht te geven in de kennis. Het duurt meestal ongeveer vijf tot zes jaar om een ​​doctoraat af te ronden.

Wat is een PhD in Informatietechnologie Management? Dit studieprogramma kan de gedrags- en economische impact van de IT-industrie op consumenten, samenleving, bedrijven en overheden verkennen. Studenten hanteren vaak onderzoeksprojecten, discussies en afstudeeropdrachten in het gehele programma. De exacte cursussen die nodig zijn, kunnen van de ene naar de andere school verschillen, maar kunnen klassen omvatten zoals het bevorderen van onderzoek naar informatietechnologiebeheer, het creëren van managementtheorieën, strategische planning van strategische planning in complexe en globale omgevingen, en onderzoeksprocessen, theorie en praktijk in wereldwijde zaken .

Studenten kiezen vaak om dit onderwijs te volgen om toegang te krijgen tot grotere werkgelegenheid. Een promovendus kan ook leiden tot een hoger salaris. Het onderzoek dat nodig is om de graad af te ronden, kan de organisatorische vaardigheden van een student scherpen, waardoor hij of zij beter tijdsbestuurders kan krijgen.

Voordat u bepaalt welke school u moet bijwonen, moeten studenten de kosten van een doctoraat overwegen. Elke school kan een andere opleiding hebben. Het hangt vaak, althans gedeeltelijk, af van de omvang en de locatie van de universiteit. Studenten moeten contact opnemen met de school die ze willen bijwonen om een ​​schatting te krijgen.

Een doctoraat in Informatietechnologie Management kan afgestudeerden voor een verscheidenheid van hoogstaande carrières in de IT-industrie voorbereiden in non-profitorganisaties, onderwijsinstellingen, grote bedrijven of de overheid. De exacte mogelijkheden die beschikbaar zijn, kunnen afhangen van eerdere ervaringen en andere opleidingen.Sommige studenten worden directeuren van informatietechnologie, technologisch programmabeheer, senior accountants en chief information officers.

Als u dit type opleiding wilt volgen, moet u solliciteren. Zoek naar uw programma hieronder en neem direct contact op met het toelatingsbureau van de school naar keuze door het hoofdformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
Aanbevolen Nieuwste Titel
University of Johannesburg
Johannesburg, Zuid-Afrika

Door middel van het proefschrift, waarin de kwalificatie uiteindelijk culmineert, toont een kwalificerende student het bewijs van onafhankelijk en origineel wetenschappelijk w ... +

Door middel van het proefschrift, waarin de kwalificatie uiteindelijk culmineert, toont een kwalificerende student het bewijs van onafhankelijk en origineel wetenschappelijk werk. Het proefschrift zou een besliste bijdrage leveren aan de kennis van een inzicht in zowel de vakdiscipline als het onderzoeksgebied. -
PhD
Voltijds
Deeltijd
2 - 4 jaren
Engels
feb 2023
31 okt 2022
Campus