PHDSTUDIES

3 PhD Opleidingen in Innovatie 2021

Een doctoraat vertegenwoordigt het hoogste niveau van academische prestaties dat elke student kan bereiken. Dit soort programma is bedoeld als startpunt voor werken als academicus. Het proces omvat het maken van een proefschrift, het werken met een expert en drie tot vier jaar intensief onderzoek.

Wat is een doctoraat in innovatie? Innovatie is een veelzijdig vakgebied, omdat wat u onderzoekt, is afgestemd op uw persoonlijke voorkeuren. Het is een subsectie van het bedrijfsdomein, meestal met betrekking tot marketing en reclame. Studenten in innovatie onderzoeken nieuwe strategieën, technieken en nu en dan technologieën die kunnen worden geïmplementeerd om bedrijfskundige praktijken te ontwikkelen. Dit hele veld is gewijd aan het creëren van geavanceerde concepten om bedrijfsvoering effectiever, winstgevender en succesvoller te maken.

Tijdens het proces van het behalen van een doctoraat in innovatie, ontwikkelen studenten een reeks vaardigheden die hen zullen helpen nadat ze zijn afgestudeerd. Deze vaardigheden omvatten leiderschap en zakelijke administratie, organisatorisch en operationeel management en uitstekende communicatieve vaardigheden.

Tijdens het onderzoeken van PhD-programma's om je in te schrijven, moet je ook de kosten en het lesgeld overwegen. De school en het programma dat u kiest, bepalen de inschrijvingskosten. In feite zal het land waarin u woont ook een rol spelen bij het bepalen van de kosten.

Er zijn veel verschillende soorten loopbanen mogelijk met een PhD in Innovation. Dit type diploma wordt traditioneel gebruikt om hoogleraar of onderzoeker van een universiteit te worden, maar het is mogelijk om elk type loopbaan in te voeren dat u verkiest. Met een doctoraat in innovatie kun je een executive, consultant, financiële of operationele analist, ondernemer of het hoofd van alle bedrijfsafdelingen zijn. In sommige gevallen is het mogelijk om een ​​van deze functies samen te houden met een professor of een onderzoeksloopbaan.

Bepaal of u een lokaal, buitenlands of online PhD-programma wilt invoeren. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

3 Resultaten in Innovatie Filter

PhD in Design

SDS - The Sustainable Design School
PhD
<
Voltijds
<
3 jaren
Frans
Campus

Gedurende de jaren gewijd aan zijn onderzoek, de Ph.D. kandidaat verwerft een hoog niveau van expertise in een nauwkeurig domein. De toegevoegde waarde van zijn onderzoek is h ...

Lees meer

Phd in ondernemerschap en innovativiteit

University of Osijek Faculty of Economics
PhD
<
Voltijds
<
3 jaren
Engels
Kroatisch
Campus

Starten van de internationale interuniversitaire interdisciplinaire postdoctorale (doctoraal) onderzoek ONDERNEMERSCHAP en het innovatievermogen werd gestimuleerd door de nood ...

Lees meer

EIT Manufacturing Doctoral School-programma

EIT Manufacturing
PhD
aug 2021
<
Voltijds
<
2 jaren
25 mrt 2021
Engels
Campus

Het EIT Manufacturing (EITM) Doctoral School-programma is een industrieel doctoraat, dat de Ph.D. studeert aan de universiteit met 30 ECTS innovatie en ondernemerschap, intern ...

Lees meer