close

Filters

Resultaten weergeven

2 Doctoraats Opleidingen in Interdisciplinaire studies 2021

Een doctor in de wijsbegeerte, of PhD, is een gevorderde graad die gewoonlijk ten minste vier jaar studie vereist. De voltooiing van een bachelordiploma voorafgaand aan het werken aan een PhD is verplicht, en voor sommige PhD-programma's is ook een master vereist. Je kunt je nog steeds afvragen: wat is een doctoraat in interdisciplinaire studies? "Interdisciplinair" betekent simpelweg betrek… Meer informatie

Een doctor in de wijsbegeerte, of PhD, is een gevorderde graad die gewoonlijk ten minste vier jaar studie vereist. De voltooiing van een bachelordiploma voorafgaand aan het werken aan een PhD is verplicht, en voor sommige PhD-programma's is ook een master vereist.

Je kunt je nog steeds afvragen: wat is een doctoraat in interdisciplinaire studies? "Interdisciplinair" betekent simpelweg betrekking hebben op meer dan één tak van onderzoek, zoals antropologie en geschiedenis gecombineerd. Een vakgebied binnen interdisciplinaire studies is genderstudies, die meestal gericht zijn op het verwijderen van vooroordelen uit andere onderzoeksgebieden als het gaat om gender. Andere onderzoeksgebieden behandelen het handhaven van ethische praktijken in overeenstemming met verschillende internationale wetten.

Binnen interdisciplinaire studies, kun je probleemoplossende vaardigheden, communicatie en organisatie leren. Organisatie- en probleemoplossende vaardigheden kunnen u helpen tijd te besparen in uw dagelijkse activiteiten. Goede communicatie is nuttig voor verschillende sociale situaties.

De volledige kosten van een doctoraat liggen verspreid over vele jaren, dus je moet dienovereenkomstig budgetteren. Als u verhuist, houdt u rekening met die kosten, maar ook met accommodatie en eten. Andere uitgaven moeten boeken, cursusgeld en collegegeld omvatten.

In het algemeen kan een interdisciplinaire studies graad de deur openen naar een carrière. Misschien wilt u beginnen met het onderzoeken van posities op een van de gebieden die u hebt bestudeerd. Functietitels voor onderzoek omvatten analytische methodoloog en ervaringsdeskundige. In de academische wereld kun je zoeken naar titels als adjunct-faculteit en universitair hoofddocent op het door jou gekozen vakgebied. Als je gekwalificeerd bent, kan psychologie ook een mogelijk carrièrepad zijn.

Interdisciplinaire studies zijn te vinden op verschillende plaatsen in de wereld. Om uw zoekopdracht te verfijnen, maakt u een lijst met de dingen die u wel en niet wilt van een school. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
Unicaf University (ZM)
Lusaka, Zambia

Het doel van de Ph.D. programma is bedoeld om de volgende generatie vooraanstaande onderzoekers voor te bereiden. De Ph.D. is een programma van onafhankelijke, zelfgestuurde a ... +

Het doel van de Ph.D. programma is bedoeld om de volgende generatie vooraanstaande onderzoekers voor te bereiden. De Ph.D. is een programma van onafhankelijke, zelfgestuurde academische onderzoeksdiploma's, ondersteund door een team van supervisors dat een originele bijdrage levert aan kennis die is vastgelegd in een publiceerbaar proefschrift. -
PhD
Voltijds
Deeltijd
Engels
Campus
Online
 

Ben-Gurion University of the Negev
Be'er Sheva, Israël

Het ministerie van Onderwijs Het departement buitenlandse literatuur

Het ministerie van Onderwijs Het departement buitenlandse literatuur -
PhD
Voltijds
Deeltijd
Engels
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op