close

Filters

Resultaten weergeven

Doctoraatsprogramma's in Internationaal Bedrijfsmanagement 2021

Een Doctor in de wijsbegeerte (PhD) is het meest populaire doctoraat dat wordt behaald en zich richt op geavanceerd onderzoek op een gespecialiseerd studiegebied. Studenten voltooien meestal een proefschrift voordat ze worden aangeduid als 'dokter'. Wat is een doctoraat in International Business Management? Deelnemers aan het programma volgen cursussen over groepsdynamiek, economie, kwan… Meer informatie

Een Doctor in de wijsbegeerte (PhD) is het meest populaire doctoraat dat wordt behaald en zich richt op geavanceerd onderzoek op een gespecialiseerd studiegebied. Studenten voltooien meestal een proefschrift voordat ze worden aangeduid als 'dokter'.

Wat is een doctoraat in International Business Management? Deelnemers aan het programma volgen cursussen over groepsdynamiek, economie, kwantitatieve onderzoeksmethoden en management. Studenten leren over internationale zaken en strategieën in management, samen met onderwijs en onderzoeksmethoden. Typische specialisaties zijn informatiesystemen, financiën, marketing, boekhouding en management. Afgestudeerden hebben vaak de mogelijkheid om te netwerken in het veld en zelfs in het buitenland te studeren voor een echt internationaal perspectief. De gemiddelde tijdsbesteding in het programma is drie tot vier jaar. Zelfstudieprogramma's of deeltijdprogramma's kunnen echter tot zeven jaar duren.

Managementvaardigheden die in de klas worden geleerd, passen zich vaak goed aan in de privésector, overheidsbanen en internationale organisaties. Economische en onderzoeksvaardigheden komen ten goede aan studenten die geïnteresseerd zijn in het beheer van persoonlijke financiën, inclusief die van henzelf, en die helpen bij het nemen van beslissingen in een hogere rang.

Met de optie van fulltime, parttime en eigen tempo programma's, moeten potentiële studenten het programma onderzoeken om de bijbehorende kosten en de duur van de tijd doorgebracht in de klas te achterhalen. Het is ook goed om te vragen naar soorten financiële hulp.

De meeste PhD-programma's bereiden wetenschappers voor om les te geven in een post-secundair klaslokaal of om onderzoek te doen. Sommige studenten zijn buiten het klaslokaal verhuisd om in het bedrijfsleven te werken als chief executive officers, managers voor bedrijfsontwikkeling, economische onderzoekers en consultants voor senior risk management. Het begrijpen van het reilen en zeilen van internationale bedrijven kan de deur openen naar het werken met internationale organisaties zoals de Verenigde Naties en het Internationaal Monetair Fonds. De groei van universiteitsprofessoren zal naar verwachting blijven stijgen tot 2024, voor diegenen die geïnteresseerd zijn in een academische carrière.

PhD-programma's worden aangeboden op de campus, online of zelfs in eigen tempo, afhankelijk van het programma. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
ISM - International School of Management
Parijs, Frankrijk

Ons doctoraat ontwikkelt de onderzoeks- en onderwijsvaardigheden die je nodig hebt om nieuwe perspectieven te promoten en de volgende generatie bedrijfsleiders te inspireren. ... +

Ons doctoraat ontwikkelt de onderzoeks- en onderwijsvaardigheden die je nodig hebt om nieuwe perspectieven te promoten en de volgende generatie bedrijfsleiders te inspireren. Het programma bereidt ervaren en zeer gemotiveerde zakelijke professionals voor op een loopbaan van geëngageerde instructie en origineel onderzoek in de academische wereld. -
PhD
Voltijds
Deeltijd
4 - 7 jaren
Engels
sep 2021
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op