PHDSTUDIES

Afstandsonderwijs Doctoraat Studies in International Management 2021

De meest populaire doctoraat is de Doctor of Philosophy of Ph.D. Ph.Ds en andere studie doctoraten bereiden afgestudeerde student aan nieuwe plannen die bijdragen aan de gemeenschappelijke kennisbasis van het veld te starten. Kandidaten voor en houders van Ph.Ds zoeken vaak beroepen als professoren en onderzoekers, maar velen ook gaan om verschillende rollen in de charitatieve, publieke en private sector.

Personen met een educatieve of professionele achtergrond in een verwante veld kan een cursus in internationaal management te overwegen. Deze cursus biedt een grondige studie van het management principes in relatie tot hun wereldwijde toepassingen. Gezien het brede karakter van het management, kan deze informatie worden toegepast in een verscheidenheid aan disciplines.

Hoewel mijn wonen verre leren lessen online, verschillende universiteiten houden aanvang op verschillende locaties. Je zou zelfs kunnen stoppen met het nemen van lessen gedurende vele weken gedurende het jaar zonder trekken en zonder uw leningen voor studenten gooien ze in de terugbetaling. Dat is een sterk argument veel mensen kijken bij het inschrijven in afstandsonderwijs klassen.

Afstandsonderwijs Doctoraatsopleiding in International Management

1 Resultaten in International Management, Afstandsonderwijs Filter

Doctoraat in internationaal management

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
PhD
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
2&nbsp;-&nbsp;6 jaren
Engels
Online

Dit is het hoogste opleidingsniveau kun je studeren aan ABMS Open Universiteit. Als u geïnteresseerd bent in de voortzetting van een carrière in International Management zijn, ...

Lees meer