PHDSTUDIES

Doctoraten in International Management in Europa 2020

De PhD kan variëren, afhankelijk van de instelling en het land waarin het wordt toegekend. De meeste geleerden gaan promoveren omdat sterke motivatie om bij te dragen aan de academische gemeenschap als echte nieuwsgierigheid naar hun gekozen vakgebied. 

 

Individuen die hun kennis van de verschillende facetten van de internationale handel voor bedrijven en het beheer op een wereldwijde schaal te vergroten kan een cursus in internationaal management te vinden om heel nuttig zijn. Dit kan in het bijzonder een sterke optie voor studenten met minstens wat achtergrond in het management of internationale studies.

Europa is de op vijf na grootste continent en omvat 47 landen en diverse afhankelijkheden, eilanden en gebieden. Het wordt begrensd door de Middellandse Zee naar het zuiden, Azië naar het oosten, en de Atlantische Oceaan in het westen.

Doctor of Philosophy in International Management in Europa

2 Resultaten in International Management, Europa Filter

Doctoral Research Degrees (PhD)

Wittenborg University of Applied Sciences
PhD
<
Voltijd
<
3&nbsp;-&nbsp;4 jaren
Engels
Campus

Wittenborg biedt 3- tot 4-jarige Ph.D. onderzoek graden samen met haar UK partner, de Universiteit van Brighton.

Lees meer

Doctoraat in internationaal management

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
PhD
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
2&nbsp;-&nbsp;6 jaren
Engels
Online

Dit is het hoogste opleidingsniveau kun je studeren aan ABMS Open Universiteit. Als u geïnteresseerd bent in de voortzetting van een carrière in International Management zijn, ...

Lees meer