Deeltijd PhD Opleiding in Internationale Politiek in de Verenigde Engeland Verenigd Koninkrijk

Beste Deeltijd Doctoraat Studies in Internationale Politiek in de Verenigde Engeland Verenigd Koninkrijk 2018

Internationale Politiek

De PhD is een doctorstitel, in het bijzonder een zogenaamde "doctor of philosophy " graad. Dit is misleidend omdat gepromoveerden zijn niet per se filosofen (tenzij ze verdienden hun diploma in de filosofie!). Dat gezegd hebbende, PhD ontvangers zijn in staat om deel te nemen in de gedachte-experimenten, redeneren over problemen, en problemen in geavanceerde manieren oplossen.

De voltooiing van de internationale politiek academische opleidingen en cursussen zijn bedoeld om studenten voor te bereiden voor een verscheidenheid van loopbanen in non-profitorganisaties, gouvernementele organisaties en bedrijven. Sommige van deze banen kan onder meer mensenrechten verdediger, buitenlandse dienst specialist of lobbyist.

Onderwijs in het Verenigd Koninkrijk is een gedecentraliseerde kwestie met elk van de landen van het Verenigd Koninkrijk hebben van aparte systemen onder verschillende overheden: de Britse regering verantwoordelijk is voor Engeland en de Schotse regering, de regering van Wales en de Northern Ireland Executive verantwoordelijk voor Schotland , Wales en Noord-Ierland, respectievelijk.

Deeltijd PhD in Internationale Politiek in de Verenigde Engeland in UK

Lees meer
Momenteel zijn er geen programma's om weer te geven onder PhD{category}{country}{region}{mode}.
Probeer in plaats daarvan onze categorie PhD{related_category}{related_country}{related_region}{related_mode}.

Search for similar programs here