Deeltijd PhD Porgramma in Internationale Politiek in de Verenigde Londen Verenigd Koninkrijk

Beste Deeltijd PhD Programma's in Internationale Politiek in de Verenigde Londen Verenigd Koninkrijk 2018

Internationale Politiek

Een PhD of Doctor of Philosophy is een postdoctorale academische diploma uitgereikt door de universiteiten. Zodra men bereikt een PhD hij kan vaak aangeduid als een arts.

Academische cursussen en programma's in de internationale politiek onderzoeken hoe landen met elkaar politiek. Het gevarieerde en belangrijke economische, sociale en historische invloeden die fungeren als bepalende factoren in die interacties worden bestudeerd.

UK, Verenigd Koninkrijk is meer dan 300 jaar oud en bestaat uit vier constituerende naties: Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland. Het Verenigd Koninkrijk is een centrum van het leren van de afgelopen 1000 jaar en bezit vele oude en voorname universiteiten. Buitenlandse studenten vormen een aanzienlijk deel van de studenten op Britse universiteiten.

Londen is de hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk, de meest bevolkte regio en waar koninklijke familie woont. Het heeft de grootste concentratie van hoger onderwijs in Europa met 412.000 studenten aan 43 universiteiten.

Deeltijd PhD Porgramma in Internationale Politiek in de Verenigde Londen in UK

Lees meer
Momenteel zijn er geen programma's om weer te geven onder PhD{category}{country}{region}{mode}.
Probeer in plaats daarvan onze categorie PhD{related_category}{related_country}{related_region}{related_mode}.

Search for similar programs here