PHDSTUDIES

2 Doctoraats Programma's in International Business 2021

Na het behalen van een lagere graad kun je ervoor kiezen om een ​​PhD te volgen, wat het hoogste niveau van onderwijs is dat je kunt bereiken. Dit is typisch een vereiste voor iedereen die het vakgebied van de academische wereld wil betreden. Om deze speciale graad af te maken, moet je een scriptie maken van twee tot vier jaar.

Wat is een PhD in International Business? Op het gebied van internationale zaken komen veel van dezelfde onderwerpen aan de orde als andere zakelijke opleidingen, maar het richt zich vooral op de concepten en obstakels waarmee internationale bedrijven te maken hebben. Dit betekent dat er meer onderzoek wordt verricht naar telecommunicatie, internationale verkoop en marketing en logistiek bij een wereldwijde verkoop. Typische zakelijke onderwerpen zijn ook opgenomen, zoals financiën, boekhouding, administratie en management. Het is gebruikelijk dat ook ten minste één vreemde taal wordt bestudeerd.

Een van de grootste voordelen voor studenten die ervoor kiezen om te promoveren is de vaardigheden die ze ontwikkelen die hen in de werkomgeving zullen helpen. Voor studenten in het internationale bedrijfsleven beheersen ze meestal vaardigheden op het gebied van communicatie, leiderschap en management, evenals bedrijfskunde en bedrijfsvoering.

De kosten en het collegegeld van het volgen van een PhD-programma variëren op basis van vele factoren, dus je moet deze aspecten onderzoeken voordat je je inschrijft. Deze omvatten alles van de school en het land waarin u studeert tot het specifieke programma dat u kiest.

Alle PhD-graden zijn ontworpen om afgestudeerden om te werken in academici als een college professor of onderzoeker. Als je liever een traditionele carrière hebt, bereid je je ook voor op internationaal zakendoen om een ​​executive, consultant, analist, logistiek manager, afdelingshoofd of ondernemer te worden. Veel bedrijven zijn op zoek naar geschoolde professionals om hen te helpen slagen in een internationale markt.

Er zijn online, lokale en wereldwijde opties voor elk PhD-programma. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

2 Resultaten in International Business Filter

Doctoraat in International Business

Atlantic International University
PhD
<
Voltijds
<
Deeltijd
Engels
Online

Het doel van de Doctor of International Business is om studenten te helpen een academische carrière aan een universiteit na te streven in plaats van hen de vereiste vaardighed ...

Lees meer

Doctoraatsopleiding in de internationale belastingen op bedrijven

WU - Vienna University of Economics and Business
PhD
<
Voltijds
Engels
Campus

De Doctoral Program in International Business Taxation (DIBT) biedt een uitstekende doctorale onderwijs aan uitstaande studenten van over de hele wereld, volledig voor te bere ...

Lees meer