$close

Filters

Resultaten weergeven

PhD's in Internationale economie 2022

Na het behalen van een master's degree kan een student kiezen voor een PhD. Dit is de hoogste academische graad beschikbaar en vereist vele jaren van intensieve studie. Afhankelijk van het vakgebied en de school kan deze graad tussen vier en zes jaar duurt om te verdienen. Internationale economie kijkt hoe verschillende landen elkaar interageren en beïnvloeden met betrekking tot investering… Meer informatie

Na het behalen van een master's degree kan een student kiezen voor een PhD. Dit is de hoogste academische graad beschikbaar en vereist vele jaren van intensieve studie. Afhankelijk van het vakgebied en de school kan deze graad tussen vier en zes jaar duurt om te verdienen.

Internationale economie kijkt hoe verschillende landen elkaar interageren en beïnvloeden met betrekking tot investeringen, productie, handel en migratie. Dus, wat is een doctoraat in de internationale economie? Studie op dit gebied is een diepgaande blik op de systemen die de internationale economieën beheersen. Enkele focuspunten zijn kinderbedrijven, financiële stabiliteit, interne economieën, globalisering en oppositie. Kennis van economische systemen en internationaal beleid is een goede voorwaarde voor de aanvang van deze opleiding.

Het leren over de internationale economie heeft invloed op wat je begrijpt over de lokale economie. Ook het vermogen om te analyseren en reageren op complexe situaties is nuttig in het dagelijks leven.Het behalen van een promotie kan voordelen opleveren, zoals promotie of salarisverhoging.

Er zijn een paar verschillende factoren om te overwegen bij het budgetteren voor een doctoraat, inclusief of u van plan bent te verhuizen. Bepaalde kosten zijn afhankelijk van de gekozen school, zoals collegegeld, kosten en boeken. Subsidies en andere fondsen zijn vaak beschikbaar voor promovendi.

Internationale bedrijven zullen altijd iemand nodig hebben die internationale economie begrijpt. Grotere bedrijven kunnen hele teams hebben gewijd aan het onderwerp, wat betekent dat managementposities beschikbaar kunnen zijn voor iemand met dit doctoraat. Nieuwe en bestaande internationale bedrijven kunnen afgestudeerden van dit type huren, evenals politieke entiteiten. Kennis van wisselkoersen kan ook leiden tot werk in verschillende handelsinstellingen. Ook, een PhD opent typisch de deur naar verschillende onderzoekswegen.

Het vinden van een school die promoveert in de internationale economie en andere gerelateerde gebieden is makkelijk met ons hoofdformulier.Zoek naar uw programma hieronder en neem direct contact op met het toelatingsbureau van de school naar keuze door het hoofdformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
Aanbevolen Nieuwste Titel
DIW Berlin - German Institute for Economic Research
Berlijn, Duitsland

Het DIW Graduate Center (GC) van het Duitse Instituut voor Economisch Onderzoek verwelkomt aanvragen van hooggekwalificeerde postdoctorale studenten van over de hele wereld om ... +

Het DIW Graduate Center (GC) van het Duitse Instituut voor Economisch Onderzoek verwelkomt aanvragen van hooggekwalificeerde postdoctorale studenten van over de hele wereld om zich in te schrijven voor zijn gestructureerde doctoraatsprogramma in economie. -
PhD
Voltijds
5 jaren
Engels
okt 2022
Campus