PHDSTUDIES

Deeltijd PhD's in Islamstudies in Zuid-Afrika 2020

Men moet twee dingen bereiken als het verdienen van een doctoraat. Eerst moet men een bepaald onderwerp grondig te begrijpen. Ten tweede moet men uitvoerig in kennis over dat onderwerp.

Het begrijpen van islamitische overtuigingen en waarden is de sleutel tot begrip en samenwerking met moslims overal ter wereld. Daarom kunnen islamitische studies blootstelling bieden aan het verleden en de huidige geschiedenis, politiek, cultuur en economie van deze complexe gemeenschap.

Een land gelegen aan de zuidpunt van Afrika, Zuid-Afrika, heeft een rijke cultuur die je nooit genoeg van terwijl het reizen of studeren hier zullen krijgen. De talen hier zijn Afrikaner en Engels alsmede Nederlands. Het leven op de campus van de uitgestrekte Zuid-Afrikaanse Universiteit, Universiteit van Johannesburg of een andere universiteit zullen worden geest waait. U zal genieten van de interactie met de Bantus hier en het tropische klimaat van de regio.

Deeltijd Doctoraat in Islamstudies in Zuid-Afrika

1 Resultaten in Islamstudies, Zuid-Afrika Filter

PhD in Study of Islam

University of Johannesburg
PhD
jan 2021
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
3 jaren
30 okt 2020
Engels
Campus

A thesis is completed on a topic chosen with the Department and written under supervision. Students focus on a topic from the field of Arabic, Islamic Studies, Hebrew (includi ...

Lees meer