PHDSTUDIES.NL

Beste Doctoraats Programma's in de Verenigde Bozen in Italië 2019

Een PhD, ook bekend als een Doctor of Philosophy graad, is een doctoraat toegekend door een universiteit aan de academicus die alle nodige kwalificaties heeft voldaan en kan nu worden beschouwd als een arts in zijn of haar vakgebied.

Italië, officieel de Italiaanse Republiek, is een unitaire parlementaire republiek binnen de Europese Unie, gevestigd in Zuid-Europa. Naar het noorden, het grenst aan Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk en Slovenië langs de Alpen.

Prestaties van Bolzano op het gebied van onderwijs kan perfect worden beoordeeld door middel van haar autonome werk lichaam EURAC. Dit instituut bevordert onderzoek studies. Italië is zeer vereerd voor het zijn een hub voor onderzoek onderwijs voor allen die geïnteresseerd zijn in het uitvoeren van onderzoek in Italië.

PhD Programma's in de Verenigde Bozen in Italië

gevonden resultaten Filter

PhD in Advanced-Systems Engineering

Free University of Bozen-Bolzano
Campus Voltijd 3 jaren Oktober 2019 Italië Bozen

Het doel van deze internationale Ph.D. programma is om een nieuwe generatie van onderzoekers op te leiden die in staat zijn om onafhankelijk onderzoek uit te voeren op het gebied van Advanced Systems Engineering en hen de mogelijkheid bieden om kennis over te dragen en kennis uit te wisselen met nationale en internationale onderzoekscentra en industrieën.

Internationaal doctoraat in de voedingswetenschappen en biotechnologie

Free University of Bozen-Bolzano
Campus Voltijd 3 jaren Oktober 2019 Italië Bozen

Het doel van deze internationale Ph.D. programma is om een nieuwe generatie van wereldwijd gerenommeerde onderzoekers op te leiden om benaderingen van engineering en biotechnologie toe te passen op voedselverwerking door ze de mogelijkheid te bieden kennis over te dragen en uit te wisselen met nationale en internationale onderzoekscentra en industrieën.

PhD in duurzame energie en technologieën

Free University of Bozen-Bolzano
Campus Voltijd 3 jaren Oktober 2019 Italië Bozen

Met deze Ph.D. programma trainen we jonge onderzoekers op het gebied van duurzaam gebruik van hulpbronnen in de productiesystemen van energie, van gebouwen, in het finaal gebruik van energie, in de ontwikkeling van producten en in de productie.

PhD in Mountain Environment and Agriculture

Free University of Bozen-Bolzano
Campus Voltijd 3 jaren Oktober 2019 Italië Bozen

Het doel van deze Ph.D. programma is om een nieuwe generatie van onderzoekers op te leiden - deskundig en zeer concurrerend - die hun werk kunnen bijdragen aan wetenschappelijk onderzoek over het milieu en de landbouw in de bergen ten voordele van het grondgebied waarin zij opereren, in voortdurende communicatie en uitwisseling met hun universitaire collega's in nationale en internationale onderzoekscentra.

PhD in General Pedagogy, Social Pedagogy, General Didactics and Disciplinary Didactics

Free University of Bozen-Bolzano
Campus Voltijd 3 vind je doctoraat rechten Oktober 2019 Italië Bozen

Deze Ph.D. Het programma richt zich op de studie van pedagogische en didactische wetenschappen in een interdisciplinaire context, waarbij de nodige vaardigheden worden geboden om het onderzoek op het theoretische en empirisch-experimentele gebied onder ogen te zien en de ontwikkeling van innovatieve toepassingspraktijken te bevorderen.

PhD in management en economie

Free University of Bozen-Bolzano
Campus Voltijd 4 jaren Oktober 2019 Italië Bozen

Onze ambitie is om een Ph.D. programma dat gebruik maakt van de specifieke sterke punten van onze universiteit en internationale faculteit en dat getalenteerde en gemotiveerde studenten een hoogwaardige onderwijs- en onderzoeksomgeving biedt die het beste aansluit bij hun loopbaanambities.

PhD in Computer Science

Free University of Bozen-Bolzano
Campus Voltijd 3 jaren Oktober 2019 Italië Bozen

Het belangrijkste doel van dit programma is om toekomstige wetenschappers te trainen met een sterke professionele achtergrond die in staat zijn om te werken in een internationale en zeer concurrerende omgeving, zoals de IT-sector.