PHDSTUDIES.NL

Beste Doctoraatsprogramma's in de Verenigde Pisa in Italië 2019

Een PhD of Doctor of Philosophy is een postdoctorale academische diploma uitgereikt door de universiteiten. Zodra men bereikt een PhD hij kan vaak aangeduid als een arts.

Italië, officieel de Italiaanse Republiek, is een unitaire parlementaire republiek binnen de Europese Unie, gevestigd in Zuid-Europa. Naar het noorden, het grenst aan Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk en Slovenië langs de Alpen.

Pisa is een mooie, rustige, veilige en schone stad in de buurt van de rivier. Dit maakt het ideaal om te wonen en te studeren. De universiteiten in Pisa, zoals de Universiteit van Pisa staan ​​bekend om hun goede kwaliteit van het onderwijs en hebben redelijke collegegeld.

Doctors of Philosophy in de Verenigde Pisa in Italië

gevonden resultaten Filter

Internationale Ph.D-programma in de opkomende digitale technologieën

Scuola Superiore Sant'Anna
Campus Voltijd 3 jaren Vraag informatie aan Italië Pisa

De International Doctoral Programme in opkomende Digital Technologies is een full-time, verplichte aanwezigheid, drie jaar residentieel programma met zeer interdisciplinaire connotatie, waarbij gestructureerde cursussen en begeleiding onderzoek waardoor een originele proefschrift in een openbaar onderzoek worden besproken.

International Ph.D. Programma in Agrobiodiversiteit

Scuola Superiore Sant'Anna
Campus Voltijd 3 jaren Vraag informatie aan Italië Pisa

Het Internationaal Ph.D. Programma in Agrobiodiversiteit is gericht op de versterking van de personele middelen in het gebruik en beheer van de genetische variatie in landbouw- en natuurlijke systemen, met het oog op de duurzaamheid van de agrarische systemen en het behoud van genetische hulpbronnen voor het welzijn van de huidige en toekomstige verbetering generaties.

Ph.D. programma in BioRobotics

Scuola Superiore Sant'Anna
Campus Voltijd 3 jaren Vraag informatie aan Italië Pisa

De Ph.D. programma in BioRobotics is gericht op het opleiden van zeer competente onderzoekers met de potentie om leiders op dit gebied. De studenten worden opgeleid in een stimulerende en multidisciplinaire omgeving, zowel door middel van hoog niveau cursussen en door middel van een veeleisende, creatief en origineel onderzoek.

Internationale Ph.D-programma in economie

Scuola Superiore Sant'Anna
Campus Voltijd 4 jaren Vraag informatie aan Italië Pisa

De International Doctoral Program in Economie is een vierjarig programma dat is ontworpen voor hoog gekwalificeerde en gemotiveerde studenten die willen het onderzoek en de analytische vaardigheden van de internationale wetenschappelijke gemeenschap in de economie te verwerven.

Internationale Ph.D. in het management - innovatie, duurzaamheid en gezondheidszorg

Scuola Superiore Sant'Anna
Campus Voltijd 3 jaren Vraag informatie aan Italië Pisa L'Aquila +1 more

Het Internationaal Ph.D. in Management is verdeeld in twee verschillende leerplannen: "Innovatie, Duurzaamheid en gezondheidszorg" en "Verandering en complexiteit van het beheer".

Ph.D. programma in agrobiosciences

Scuola Superiore Sant'Anna
Campus Voltijd 3 jaren Vraag informatie aan Italië Pisa

De Ph.D. Programma in "Agrobiosciences" is een driejarig programma gekenmerkt door een interdisciplinaire connotatie en is ontworpen voor hoog gekwalificeerde en gemotiveerde studenten die willen het onderzoek en de analytische vaardigheden van de internationale wetenschappelijke gemeenschap te verwerven en om de vaardigheden van de professionele wetenschappelijk onderzoek verwerven om te werken overheidsinstellingen, financiële instellingen, internationale organisaties, particuliere bedrijven in de economie.

Ph.D. programma in de politiek, mensenrechten en duurzaamheid

Scuola Superiore Sant'Anna
Campus Voltijd 3 jaren Vraag informatie aan Italië Pisa

De Ph.D. Programma in "Politiek, mensenrechten en duurzaamheid" is een driejarig residentieel programma gekenmerkt door een interdisciplinaire benadering van het onderwerp en de nadruk gelegd op de huidige problemen definiëren van de bescherming en bevordering van de mensenrechten.