PHDSTUDIES

PhD Programma's in de Verenigde Yokohama in Japan 2021

Een PhD is de afkorting van Doctor in de filosofie. Deze graad is een post graduate programma geleverd aan een onderzoeker hoog niveau student die heeft gedaan diepgaand onderzoek op een specifiek gebied of onderwerp.

Japan heeft een van de sterk ge├»ntegreerde systemen voor hoger onderwijs in Azi├ź. Japans benadering van wetenschap en technologie wordt hoog gewaardeerd daarmee hun opleidingsniveau zeer gestructureerd van kindertijd naar primaire door secundaire tertiaire niveau. Met 126 miljoen mensen wonen in Japan heeft het een cultureel rijke omgeving. Greater Tokyo gebied is het grootste stedelijke gebied in de wereld, met meer dan 30 miljoen inwoners.

Kanagawa is bekend om zijn rijke historische cultuur en erfgoed. Deze stad heeft een aantal van de oudste universiteiten. Bijvoorbeeld, Kanagawa universiteit is meer dan 800 jaar oud. Afgezien van dat, Yokohama City University is ook zeer bekend om zijn gevarieerde opleidingen.

Doctors of Philosophy in de Verenigde Yokohama in Japan

gevonden resultaten Filter

PHD in Humane Wetenschappen

Toyo Eiwa University
PhD
apr 2021
Engels
Japans

Het programma Humane Wetenschappen richt zich op interdisciplinair onderzoek op twee gebieden: onderwijs en thanatologie. De relatief nieuwe discipline thanatologie is een van ...

Lees meer