close

Filters

Resultaten weergeven

Doctoraats Programma's in Japans 2021

Een doctoraat van de wijsbegeerte is de meest prestigieuze onderscheiding die door vele universiteiten wereldwijd wordt uitgereikt. Om een ​​doctoraat te behalen, is meestal een masterdiploma op een relevant gebied vereist naast aanbevelingsbrieven, een persoonlijke verklaring en voorgesteld onderzoek. Promovendi richten zich meestal op het onderzoeksaspect van de academische wereld, waarbij… Meer informatie

Een doctoraat van de wijsbegeerte is de meest prestigieuze onderscheiding die door vele universiteiten wereldwijd wordt uitgereikt. Om een ​​doctoraat te behalen, is meestal een masterdiploma op een relevant gebied vereist naast aanbevelingsbrieven, een persoonlijke verklaring en voorgesteld onderzoek. Promovendi richten zich meestal op het onderzoeksaspect van de academische wereld, waarbij ze een originele scriptie of proefschrift maken dat een peer-reviewed tijdschrift waardig is.

Wat is een doctoraat in het Japans? Aankomende promovendi doen onderzoek naar culturele, historische of linguïstische gebieden in Japan en de Japanse taal. Hoewel een student zich voor een proefschrift of proefschrift op één studiegebied kan concentreren, moeten promovendi vaak andere relevante onderwerpen bestuderen om een ​​uitgebreid begrip te verkrijgen dat gunstig is voor het onderzoek dat wordt uitgevoerd. De meeste universiteiten vereisen of bevelen ten minste drie volledige jaren aan om de Japanse taal te bestuderen en een test op taalvaardigheid.

Doctoraatstudenten Japans kunnen verwachten analytische en interpretatieve vaardigheden te verwerven, evenals een sterke achtergrond in interculturele communicatie. Een sterk aanpasbaar vermogen om probleem effectief op te lossen onder stress en verschillende contexten is een ander zeer gewaardeerd voordeel voor het hoger onderwijs in Japanse studies.

PhD-programma's in het Japans variëren in prijs op basis van de universiteit en het afronden van een doctoraat kan vijf jaar duren. Het vinden van een school die zowel academisch als financieel aan uw behoeften voldoet, is belangrijk en het wordt ten zeerste aanbevolen dat toekomstige studenten de universiteiten bestuderen die in behandeling worden genomen voordat ze zich aanmelden.

Er zijn veel unieke carrièremogelijkheden voor een persoon die een PhD in het Japans heeft gekregen. Veel multinationals hebben banden met Japan, waardoor een expert wenselijk is voor zowel klant- als zakenpartnerrelaties, hetzij strikt als vertaler of als internationale adviseur. Japanse ambassades en consulaten nemen ook experts in geavanceerde Japanse studies aan als ambassadeurs voor verder succes en bevorderen begrip van alle kanten. Er zijn ook verschillende functies beschikbaar bij scholen en organisaties als docenten en docenten.

Veel universiteiten bieden promotieprogramma's aan in Japanse studies over de hele wereld. Om de beste school voor u te vinden, zoekt u naar uw programma hieronder en neemt u rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van uw keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
  • Populair Nieuwste Titel
  • Populair
  • Nieuwste
  • Titel
Tezukayama University
Nara, Japan

De Graduate School of Humanities heeft tot doel studenten te helpen de traditionele Japanse cultuur op een alomvattende en systematische manier te verkennen. Door de tastbare ... +

De Graduate School of Humanities heeft tot doel studenten te helpen de traditionele Japanse cultuur op een alomvattende en systematische manier te verkennen. Door de tastbare en immateriële aspecten van de nationale cultuur te onderzoeken, kunnen studenten hooggekwalificeerde experts worden in het door hen gekozen vakgebied en effectieve interdisciplinaire onderzoekers. -
PhD
Japans
apr 2022
Campus