Filter
PhD
Iran Studievorm: Alles Tempo: Alles

Doctoraatsopleidingen in Journalistiek en Massacommunicatie in Iran

Men moet twee dingen bereiken als het verdienen van een doctoraat. Eerst moet men een bepaald onderwerp grondig te begrijpen. Ten tweede moet men uitvoerig in kennis over dat onderwerp.

Journalistiek is een bevredigende loopbaan dat de sensatie van die het nieuwsbericht met de voldoening van een manier van leven van publieke dienstverlening combineert. Opleidingen zijn samengesteld om afgestudeerden opgeleid om te analyseren bieden en achterhalen van de complexe gebeurtenissen van onze tijd, alsmede journalistieke normen te verhogen in alle media.

Het staat bekend als de Islamitische Republiek Iran. Het is in West Azië. Het onderwijs hier is gecentraliseerd met K-12 onderwijs onder toezicht van het ministerie van onderwijs terwijl het hoger onderwijs staat onder toezicht van het ministerie van Wetenschap en Technology.According te SCImago, kon Iran vierde in de wereld rang qua onderzoeksoutput in 2018.

PhD in Journalistiek en Massacommunicatie in Iran

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Journalistiek en Massacommunicatie, Iran

University of Tehran, Kish International Campus

De Doctor of Philosophy (PhD) in Media Management biedt het kader, de focus en de discipline die nodig zijn om een ​​speculatief onderzoek uit te voeren op het gebied van ... [+]

Invoering

De Doctor of Philosophy (PhD) in Media Management biedt het kader, de focus en de discipline die nodig zijn om een ​​speculatief onderzoek uit te voeren op het gebied van media en communicatie. Dit programma is ideaal voor iedereen die enthousiast is over de mogelijkheid om in de snelgroeiende media- en entertainmentindustrie te werken. Media Management diploma geeft een solide basis in de nieuwste concepten en werkwijzen voor het beheer van traditionele en opkomende mediaplatformen. Nieuwe mediatechnologieën resulteren voortdurend in uitgebreide productontwikkeling en dus nieuwe aanbiedingen, nieuwe distributiekanalen, effectievere tools voor marketingmanagement, meer kansen voor markt- en marketingcommunicatie, verhoogde betrokkenheid van klanten bij deze activiteiten en nieuwe koop- en consumptiegedragen van klanten.... [-]

Iran Teheran
September 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands