close

Filters

Resultaten weergeven

PhD Opleidingen in Klassieke studies 2021

Om persoonlijke en carrièredoelen te bereiken, besluiten mensen vaak om te promoveren. Dit soort diploma kan studenten helpen naar de top te stijgen als experts in hun vakgebied. Wat is een doctoraat in klassieke studies? Dit afstudeerprogramma richt zich typisch op de interdisciplinaire studie van klassieke Griekse en Romeinse beschavingen. De cursussen kunnen een breed scala aan onderwerpen o… Meer informatie

Om persoonlijke en carrièredoelen te bereiken, besluiten mensen vaak om te promoveren. Dit soort diploma kan studenten helpen naar de top te stijgen als experts in hun vakgebied.

Wat is een doctoraat in klassieke studies? Dit afstudeerprogramma richt zich typisch op de interdisciplinaire studie van klassieke Griekse en Romeinse beschavingen. De cursussen kunnen een breed scala aan onderwerpen omvatten, van geschiedenis, kunst en literatuur van het oude tijdperk tot drama, overheid en retoriek. Cursussen kunnen historische en moderne effecten van de beschavingen aanpakken. Er kan ook nadruk worden gelegd op oude talen en culturen, zowel Grieks als Romeins. De talen kunnen zowel in historisch perspectief als in moderne taaltechnieken worden bestudeerd.

Afgezien van het verwerven van kennis die specifiek is voor hun vakgebied, kunnen studenten hun communicatie- en leiderschapsvaardigheden verbeteren. Ze kunnen ook het vermogen ontwikkelen om kritisch na te denken terwijl ze het debat en de retoriek beheersen.

De tijd die het kost om het programma te voltooien, is afhankelijk van de opleiding en de student, maar de meeste programma's hebben een minimumaantal semesteruren, waaronder mogelijk een eindversie. Afhankelijk van de lengte variëren de kosten sterk, dus studenten moeten ervoor zorgen dat ze specifieke informatie krijgen over het collegegeld en de kosten.

Studenten die een doctoraat in klassieke studies behalen, kunnen algemeen worden erkend als experts op dit gebied. In de eerste plaats zijn ze uitgerust voor wetenschappelijk werk op een hogeschool of universiteit, waar ze ook professionele artikelen kunnen publiceren op hun specialisatiegebied. Professionele wetenschappers kunnen hoogleraar worden aan een universiteit of hogeschool, docenten aan een openbare school of privéacademie, curriculumontwikkelaars of auteurs.

Veel programma's hebben enkele online lesopties en cursussen op de campus zijn ook beschikbaar op een aantal scholen over de hele wereld. Ga voor meer informatie naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
The University of Edinburgh - The School of History, Classics & Archaeology
Edinburgh, Verenigd Koninkrijk

Het doctoraat in klassiekers biedt je de mogelijkheid om klassiek te studeren op een gevorderd niveau door middel van onafhankelijk onderzoek. Klassiekers aan de Universiteit ... +

Het doctoraat in klassiekers biedt je de mogelijkheid om klassiek te studeren op een gevorderd niveau door middel van onafhankelijk onderzoek. Klassiekers aan de Universiteit van Edinburgh, met een breed scala aan supervisors en een stimulerende en ondersteunende intellectuele omgeving, kunnen je een eersteklas ervaring bieden in gericht en aanhoudend onderzoek. We verwelkomen aanvragen van iedereen die graag wil werken aan onderwerpen die overlappen met de onderzoeksinteresses van onze academische staf, inclusief de Griekse sociale geschiedenis, de Griekse wetgeving, klassieke literatuur -
PhD
Voltijds
Deeltijd
3 - 6 jaren
Engels
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op