$close

Filters

Resultaten weergeven

PhD Opleidingen in Klimatologie 2021/2022

Voor veel vakken staat een voortgezette academische graad bekend als Doctor of Philosophy of PhD. Het wordt beschouwd als de hoogste opleiding die kan worden gevolgd aan een universiteit of hogeschool en kan vijf of meer jaar intensieve studie duren om te verdienen. Wat is een doctoraat in de klimatologie? Een Doctor of Philosophy in het Climatology-programma is over het algemeen de studie van h… Meer informatie

Voor veel vakken staat een voortgezette academische graad bekend als Doctor of Philosophy of PhD. Het wordt beschouwd als de hoogste opleiding die kan worden gevolgd aan een universiteit of hogeschool en kan vijf of meer jaar intensieve studie duren om te verdienen.

Wat is een doctoraat in de klimatologie? Een Doctor of Philosophy in het Climatology-programma is over het algemeen de studie van het klimaat, de milieueffecten en hoe het regionale en mondiale klimaat zijn veranderd. Studenten kunnen ervoor kiezen hun studies te richten op langetermijnweerpatronen, effecten van het klimaat op de maatschappij, of infrastructuur en klimaat. Cursussen die studenten kunnen overwegen omvatten vaak microklimatologie, meteorologie, thermodynamische veranderingen en atmosfeeranalyse. Andere klassen ter overweging zijn druksystemen, zonnestraling en klimaatclassificaties.

Studenten die werken aan een doctoraat in de klimatologie ontwikkelen vaak zakelijke vaardigheden die hun loopbaan kunnen bevorderen, zoals organisatie, communicatie en analyse. Ze kunnen ook persoonlijke groei vinden als ze vaardigheden ontwikkelen, waaronder innovatie en waardering voor de natuur.

Programmakosten verschillen vaak tussen scholen voor doctor in de wijsbegeerte in klimatologieprogramma's. Studenten kunnen informatie over de kosten krijgen door contact op te nemen met de universiteit van hun keuze en om informatie over de inschrijfkosten te vragen.

Afgestudeerden met een doctoraat in de klimatologie kunnen vinden dat ze over wereldwijde bronnen van werkgelegenheid beschikken. Enkele voorbeelden van potentiële werkgevers zijn de National Oceanic and Atmospheric Administration (NOAA), Earth System Research Laboratory, de Global Atmosphere Watch, het Climate Prediction Center en het Global Climate Observing System. Bovendien heeft bijna elk land, elke natie en elke grote stad een vroeg-waarschuwende organisatie die vaak doctoraalstudenten in dienst heeft om rampzalige gebeurtenissen te helpen voorspellen. Afgestudeerden kunnen ook kiezen voor een loopbaan in de televisie als een on-air-persoonlijkheid of een onderzoeker achter de schermen. Voor degenen die willen reizen, kunnen overheden deskundige managers inhuren voor locaties op afgelegen locaties voor klimaatonderzoek in de hele wereld.

Je vindt doctoraatsopleidingen in klimatologie over de hele wereld op verschillende universiteiten. Begin je studie met een zoekopdracht voor je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
  • Populair Nieuwste Titel
  • Populair
  • Nieuwste
  • Titel
Charles University Faculty of Mathematics and Physics
Praag, Tsjechië

De opleiding richt zich op de fysieke aard van een breed scala van atmosferische verschijnselen en processen, die echter ook interdisciplinair zijn toegepast in de atmosferisc ... +

De opleiding richt zich op de fysieke aard van een breed scala van atmosferische verschijnselen en processen, die echter ook interdisciplinair zijn toegepast in de atmosferische chemie, oceanologie, fysische geografie, milieuwetenschappen, enz. Het is een uniek programma aan Charles University dat voorziet in een uitgebreid overzicht van het dynamische systeem van de atmosfeer van de aarde in een brede interdisciplinaire context. Zelfs binnen de Tsjechische Republiek is het het enige programma dat onderwijs aanbiedt op het gebied van atmosferische fysica, meteorologie en klimatologie. Vanuit een methodologisch oogpunt wordt een breed scala van theoretische, experimentele en computationele fysica-applicaties interactief en complementair gebruikt. -
PhD
Voltijds
4 jaren
Engels
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online